مطالب مرتبط:
خبر داغ/ نتایج قرعه کشی نهضت ملی مسکن اعلام شد
پیشرفت 75 درصدی مسکن ملی 160 واحدی مشگین شهر
لزوم مقابله با فساد در حوزه تخصیص ارز و واردات
وضعیت تامین کالای اساسی در شرایط جنگی کشور | تخصیص ارز انجام شد؟
35 میلیارد ریال برای توسعه سیستم های آبیاری نوین در شیروان تخصیص یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 خرداد 1404 ساعت 19:252025-06-21اقتصادي

تخصیص 3500 واحد نهضت ملی مسکن به مالکان


3500 واحد نهضت ملی مسکن در استان اصفهان به مالکان تخصیص داده شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛  مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان در سفر به شهرستان برخوار از ساخت بیش از 8 هزار و 500 خانه مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن خبر داد.

غلامرضا اسماعیلی در مصاحبه ای گفت: 3500 واحد که بیش از 85 درصد پیشرفت داشته باشد به مالکان تخصیص داده و پس از ابلاغ هزینه ها و تکمیل 15 درصد باقی مانده، تسویه حساب انجام و کلید تحویل مالکان می شود.

وی در بازدید از طرح 85 واحدی نهضت ملی مسکن در دولت آباد افزود: این طرح بیش از 90 درصد پیشرفت دارد و مراحل تخصیص آن انجام شده و با تامین وام نهایی که به تصویب رسیده مراحل پایانی آن سرعت بیشتری می گیرد.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه سفر به برخوار از روستا های محسن آباد، علی آباد ملاعلی، پروانه، علی آباد چی، مرغ و دنبی بازدید و طرح های روستا ها از جمله اجرای طرح هادی، تعریض خیابان ها، زیرسازی و آسفات، اجرای جدول و کانیو در معابر بررسی و تصویب شد.


برچسب ها: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی - بنیاد مسکن انقلاب - انقلاب اسلامی - مسکن - استان اصفهان - تخصیص - بنیاد مسکن
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص 3500 واحد نهضت ملی مسکن به مالکان

تخصیص 3500 واحد نهضت ملی مسکن به مالکان