مطالب مرتبط:
ملت ایران در برابر دشمن مردمی همدل و همراه هستند
دشمن روحیه شهادت طلبی ملت ایران را نادیده گرفته است
ملت ایران در میدان می ماند و دشمن را پشیمان خواهد کرد
امام جمعه یزد: ملت ایران محکم تر از قبل پاسخ دشمن را می دهد
نمایان شدن مظلومیت ملت ایران در حمله صهیونیست ها / دشمن منتظر مجازات سخت باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 15:512025-06-13سياسي

دشمن به دنبال سست شدن قلب ملت ایران است


تلاش دشمن برای سست شدن ایمان و قلب ما است و باید مراقب باشیم تا در این شرایط حساس دشمن به این هدف خود نرسد.

- قزوین- امام جمعه موقت قزوین گفت: تلاش دشمن برای سست شدن ایمان و قلب ما است و باید مراقب باشیم تا در این شرایط حساس دشمن به این هدف خود نرسد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سید مهدی خضری در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر قزوین با اشاره به آیه 146 سوره آل عمران اظهار کرد: این آیه شباهت زیادی به وضعیت امروز ما در منطقه دارد.

وی با بیان اینکه به بیان اینکه این آیه به قدرت صبر و استقامت در راه خدا و اهمیت حضور در معیت اولیاءالله در جنگ می پردازد، افزود: یکی از ویژگی های انسان ربانی و مقاومت سست نشدن قلب است.

امام جمعه موقت قزوین بیان کرد: تلاش دشمن برای سست شدن ایمان و قلب ما است و باید مراقب باشیم تا در این شرایط حساس دشمن به این هدف خود نرسد.

وی با بیان اینکه دشمنان ما می دانند ما ملتی هستیم که در طول تاریخ همواره تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده ایم، تصریح کرد: بدون شک از این شرایط نیز با امید به خد و تبعیت از ولایت سربلند عبور خواهیم کرد.

حجت الاسلام خضری بیان کرد: نتانیاهو با ملتی که مرید حیدر کرار و سیدالشهداء است درافتاده و باید منتظر باشد که پیروان علی (ع) که شمشیر آن حضرت را در دست دارند به انتقام بیایند.


برچسب ها: امام جمعه موقت قزوین - دشمن - قزوین - امام جمعه - بیان - شرایط - ایمان
آخرین اخبار سرویس:

دشمن به دنبال سست شدن قلب ملت ایران است

دشمن به دنبال سست شدن قلب ملت ایران است