مطالب مرتبط:
ساماندهی و جمع آوری مدارس سنگی دارای بیش از 20 دانش آموز
اهدای 6 میلیارد ریال تجهیزات ورزشی به مدارس محروم کرمانشاه
بانک استاندارد چارترد پیش بینی 500,000 دلاری شدن قیمت بیت کوین را تکرار کرد!
آرامگاه آریو برزن یا دخمه سنگی داو و دختر در فهلیان فارس (فیلم)
پشت پرده غیبت مهدی ترابی در تمرینات تیم ملی؛ قلعه نویی برای ستاره تراکتور جایگزین انتخاب کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 10:452025-05-26اجتماعي

مدارس استاندارد جایگزین مدارس سنگی و کانکسی کرمانشاه می شود


معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، مدارس سنگی و کانکسی سطح استان تا شهریور برچیده می شوند و مدارس استاندارد جدید جایگزین آن ها می شود.

- مدارس استاندارد جایگزین مدارس سنگی و کانکسی کرمانشاه می شود ایسنا/کرمانشاه معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، مدارس سنگی و کانکسی سطح استان تا شهریور برچیده می شوند و مدارس استاندارد جدید جایگزین آن ها می شود.

طهماسب نجفی، روز دوشنبه(پنجم خرداد) در نشست توسعه عدالت آموزشی استان اظهار کرد: موضوع توسعه عدالت آموزشی یکی از مهم ترین دغدغه های رییس جمهور است و این برنامه در سطح کشور با جدیدت دنبال می شود.

وی افزود: توسعه عدالت آموزشی یک راهکار تحول آفرین برای رفع نابرابری ها و ایجاد فرصت برابر برای دسترسی به امکانات آموزشی برای تمامی دانش آموزان است.

وی خاطرنشان کرد: موفقیت در این مسیر، نیازمند همکاری بخش دولتی، مردم و خیرین است که خوشبختانه در استان کرمانشاه این مهم تحقق یافته است.

معاون عمرانی استاندار گفت: طبق اعلام سازمان نوسازی مدارس در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، 193 پروژه با 748 کلاس درس در استان شناسایی و عملیات اجرایی آن ها آغاز شده است.


برچسب ها: استاندار - استان - کرمانشاه - معاون عمرانی استاندار - مدارس - مدارس سنگی - استاندارد
آخرین اخبار سرویس:

مدارس استاندارد جایگزین مدارس سنگی و کانکسی کرمانشاه می شود

مدارس استاندارد جایگزین مدارس سنگی و کانکسی کرمانشاه می شود