مطالب مرتبط:
انتقام ایران از اسراییل حتمی است +ویدیو
فریاد انتقام در قلب پایتخت؛ تجمع دانشجویی-مردمی در میدان انقلاب
بیانیه رسمی سپاه پاسداران درپی شهادت سردار سلامی در حمله اسراییل به ایران/ اسراییل باید در انتظار انتقام سخت و پشیمان کننده باشند
آغاز مرحله اول انتقام ایران از رژیم اسراییل
رژیم صهیونیستی منتظر مجازات سختی باشد؛ وقت «انتقام ملی» فرا رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 16:302025-06-13سياسي

غدیر انتقام در پیش است


دست خبیث و خون آلود رژیم شیطانی صهیونیستی این بار در ایام مبارک عید سعید غدیرخم با بمباران مناطق مسکونی و نظامی و هسته ای ایران نشان دادکه باید برای همیشه از صحنه روزگار محوشود.

- خبرگزاری مهر -گروه استان ها، محدثه جوان دلویی؛ سحرگاه جمعه بازهم خبر شهادت جمعی از فرماندهان راستین و مقاوم سپاه و دانشمندان فرهیخته و مردم نازنین کشورمان به دست سفاک زمانه قلب هایمان را مالامال از غم و اما راسخ تر از قبل برای گرفتن انتقام تمام خون های به ناحق ریخته انسان های مظلوم کرد.

مردم خراسان شمالی پس از شنیدن خبر حمله به مناطق مسکونی تهران و ترور سرداران غیورمان سلامی و باقری و حاجی زاده و دانشمندان هسته ای، عزمشان را برای گرفتن انتقام سخت و نابود کننده گرفتند و ساعاتی قبل از آغاز نمازجمعه خودشان را به میعادگاه های آیین سیاسی و عبادی رساندند و این جنایت را محکوم کردند.

امام جمعه بجنورد امروز در لباس رزم خطبه ها را خواند و معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی هم از پوشیدن لباس رزم و لبیک به فرمان امام خامنه ای گفت.

درنگ جایز نیست سید مجتبی علوی مقدم در گفت وگو با خبرنگار مهر می گوید: آسمان امروز، سرافرازتر از همیشه، ستاره های بی بدیلی را در آغوش گرفته است و سرداران سروقامت جهاد و ایمان با خون خویش اسلام و انقلاب را مهر کردند.


برچسب ها: مناطق مسکونی - دانشمندان - انتقام - امام جمعه بجنورد - عید سعید غدیرخم - هسته ای - هسته ای ایران
آخرین اخبار سرویس:

غدیر انتقام در پیش است

غدیر انتقام در پیش است