مطالب مرتبط:
تهدید تازه ترامپ برای معترضان + ویدئو | کسانی که پرچم آمریکا را آتش می زنند ...
دستور عجیب ترامپ در بحبوحه اعتراضات/ کسانی که پرچم آمریکا را آتش می زنند باید زندانی شوند+ فیلم
سهمگین ترین حمله از آغاز جنگ؛ کی یف زیر باران آتش و 200 پهپاد روسی سوخت
مهار آتش در بخش غربی پارک جنگلی چیتگر تمرین شد!
اجرای مانور آتش سوزی در بوستان جنگلی چیتگر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 11:252025-06-11اقتصادي

دامداران ایرانی پشم گوسفندان را آتش می زنند


مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: زمانی پشم به عنوان یکی از کالاهای اساسی مطرح بود اما امروزه پشم در بیابان ها سوزانده می شود.

- ایسنا/البرز مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: زمانی پشم به عنوان یکی از کالاهای اساسی مطرح بود اما امروزه پشم در بیابان ها سوزانده می شود.

به گزارش ایسنا، افشین دادرس در اولین همایش ملی دام سبک ایران که روز چهارشنبه 21 خرداد در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد، اظهار کرد: در سال های گذشته دام ظرفیت های بسیار مناسبی برای تولید گوشت و پشم در کشور داشت، اما نتیجه این شد که دام سبک در کشور تک محصولی شد.

وی افزود: پشم دام روزگاری در کشور ارزش اقتصادی زیادی داشت و به عنوان یکی از کالاهای اساسی مطرح بود، اما امروزه پشم در بیابان ها سوزانده می شود.

دادرس ادامه داد: امروزه بی توجهی باعث شده که این صنعت از دانش روز در زمینه تولید و فرآوری محصولات عقب بماند.

مدیر عامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه آخرین کارخانه پشم شویی ایران در میدان استاندارد کرج در سال 1356 ساخته شده است، خاطرنشان کرد: امروزه پشم شویی در دنیا با استانداردهای ویژه ای انجام می شود، اما در کشور ما خبری از این استانداردها نیست و در این زمینه چندین دهه عقب هستیم.


برچسب ها: کالاهای اساسی - دام سبک - کشور - بیابان - یکی از - مدیرعامل - اساسی
آخرین اخبار سرویس:

دامداران ایرانی پشم گوسفندان را آتش می زنند

دامداران ایرانی پشم گوسفندان را آتش می زنند