مطالب مرتبط:
زمان اکران فیلم زن و بچه سعید روستایی در سینما های کشور
اکران «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار؛ فیلمی که از جشنواره کن به سالن های سینما در ایران می آید!
تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی در ایران مشخص شد
اکران فیلم زن و بچه سعید روستایی تیرماه در ایران
اکران سینماها در قبضه کمدی ها | این همه تکرار شما را خسته نکرده؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 11:002025-05-27فرهنگي

قصه یک کتک خور سینما در راه اکران


فیلم «شاه نقش» به کارگردانی شاهد احمدلو با داستانی از یک کتک خور سینما به تابستان راهی اکران می شود.

- فیلم شاه نقش به کارگردانی شاهد احمدلو با داستانی از یک کتک خور سینما به تابستان راهی اکران می شود.

به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی شاه نقش که به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیه کنندگی علی قائم مقامی ساخته شده، سال گذشته اولین نمایش خود را در چهل و سومین جشنواره فجر پشت سر گذاشت و عنایت بخشی برای حضور در این فیلم، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل را دریافت کرد.

شخصیت اصلی این فیلم، ناصر عشقی با بازی بهرنگ علوی است که به گفته احمدلو یک هنرور و کتک خور سینماست و عشق بهروز وثوقی دارد.

احمدلو زمان نمایش فیلمش در جشنواره گفته بود: این فیلم براساس یک دغدغه قدیمی و شخصی ساخته شده است.

پیش از ساخت شاه نقش در یک فیلم کوتاه و نیز در فیلم مستند سیاه لشگر هم همین دغدغه را داشتم ولی به نظرم دِین کار ادا نشده بود و همیشه به دنبال این بودم که در یک فیلم داستانی بلند به موضوع سینما و پشت صحنه آن بپردازم.

بهرنگ علوی، هومن برق نورد، عنایت بخشی، نسیم ادبی، محمد متوسلانی، مینا وحید، رضا رویگری، شهرام قائدی، سیروس میمنت، مهدی میامی، شهین تسلیمی، پوریا میاندهی، مجید علیزاده، مژگان صابری و پژمان بازغی در این فیلم بازی کرده اند.


برچسب ها: فیلم - شاهد احمدلو - کارگردانی - سینما - اکران - داستانی - جشنواره
آخرین اخبار سرویس:

قصه یک کتک خور سینما در راه اکران

قصه یک کتک خور سینما در راه اکران