مطالب مرتبط:
آغاز فاز دوم شرکت آریا اروند در خرمشهر؛گام جدید در مسیر بومی سازی فناوری های صنعت نفت وگاز
آغاز مجدد فعالیت های پروژه «کاسا هزار» در افغانستان
سرمایه گذاری برای ایجاد 35 مگاوات برق خورشیدی در سبزوار آغاز شد
کنایه تند زیدآبادی به پروژه عجیب جهنم سازی
طعنه معنادار زیدآبادی به پروژه عجیب جهنم سازی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1404 ساعت 13:062025-05-24سياسي

پروژه بومی سازی مبدل های نیروگاه خورشیدی آغاز شد


معاون توسعه شرکت های دانش بنیان از آغاز پروژه بومی سازی مبدل های نیروگاه های خورشیدی با حمایت معاونت علمی خبر داد و از دانش بنیان ها دعوت کرد طرح های نوآورانه خود را در این باره ارائه دهند.

- معاون توسعه شرکت های دانش بنیان از آغاز پروژه بومی سازی مبدل های نیروگاه های خورشیدی با حمایت معاونت علمی خبر داد و از دانش بنیان ها دعوت کرد طرح های نوآورانه خود را در این باره ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ‎بنیان ریاست جمهوری، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با هدف توسعه انرژی های تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به انرژی های فسیلی، از پروژه بومی سازی مبدل های نیروگاه های خورشیدی حمایت می کند.

تورج امرایی، معاون توسعه شرکت های دانش بنیان، با اعلام این خبر گفت: کشورهای پیشرفته به دلیل قیمت بالای انرژی های فسیلی و محدودیت های جهانی برای کاهش انتشار کربن، به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، به ویژه انرژی خورشیدی روی آورده اند.

در ایران، علاوه بر این دلایل، بحران کمبود برق انگیزه ای مضاعف برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر، از جمله انرژی خورشیدی، ایجاد کرده است.

وی افزود: این پروژه با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، در فاز نخست، متمرکز بر بومی سازی مبدل های ن


برچسب ها: دانش بنیان - نیروگاه های خورشیدی - شرکت های دانش بنیان - معاونت علمی - شرکت های دانش - بنیان - معاون
آخرین اخبار سرویس:

پروژه بومی سازی مبدل های نیروگاه خورشیدی آغاز شد

پروژه بومی سازی مبدل های نیروگاه خورشیدی آغاز شد