مطالب مرتبط:
ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد
توزیع 12 تُن علوفه حیات وحش مناطق حفاظت شده تهران
گردهمایی «ایران ذوالفقار علی» در سراسر استان تهران آغاز شد
لغو امتحانات دو روز آتی دانشگاه آزاد استان تهران
لغو امتحانات دانشگاه آزاد در استان تهران طی فردا و پس فردا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 11:462025-06-15اجتماعي

ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی استان تهران ممنوع شد


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ممنوعیت ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی این استان خبر داد.

- ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی استان تهران ممنوع شد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ممنوعیت ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حسن عباس نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ممنوعیت ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی این استان خبر داد و هدف از این اقدام را پیشگیری از آتش سوزی های احتمالی، حفظ تنوع زیستی و جلوگیری از تخریب زیستگاه ها اعلام کرد.

حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: به منظور کاهش خطر بروز آتش سوزی در فصل گرم سال، صیانت از پوشش گیاهی، حفظ زیستگاه های حساس و جلوگیری از آسیب های انسانی به محیط زیست، ورود گردشگران به کلیه مناطق حفاظت شده و پارک های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

وی با اشاره به افزایش احتمال وقوع آتش سوزی در عرصه های طبیعی در روزهای گرم و خشک افزود: مناطق جنگلی و مرتعی به ویژه در پارک ملی خجیر، پارک ملی لار و سایر زیستگاه های استان، در شرایط فعلی بسیار آسیب پذیر هستند و کوچک ترین بی احتیاطی می تواند منجر به خسارات جبران ناپذیر شود.


برچسب ها: مناطق حفاظت شده - مدیرکل حفاظت محیط زیست - پارک های ملی - استان تهران - گردشگران - حفاظت - حفاظت شده
آخرین اخبار سرویس:

ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی استان تهران ممنوع شد

ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک های ملی استان تهران ممنوع شد