مطالب مرتبط:
هشدار تعزیرات حکومتی به خودروسازان/ این خودرو ها باید به قیمت سال قبل تحویل شوند
برخورد تعزیرات حکومتی با گرانفروشی در اصناف و شهربازی شورابیل
سومین نشست کارگروه مشترک امنیتی و انتظامی ایران و تاجیکستان
سومین نشست کارگروه مشترک امنیتی و انتظامی ایران و تاجیکستان
دانشگاه آزاد به دنبال انسجام بخشی و تشکیل شبکه فرهیختگان و دانش آموختگان خود است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1404 ساعت 13:152025-05-22سياسي

تشکیل کارگروه مشترک بین فراجا و تعزیرات حکومتی همدان


مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از تشکیل کارگروه همکاری مشترک بین فراجا و تعزیرات حکومتی همدان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مرضیه یونسی در دیدار با فرمانده جدید انتظامی استان اظهار کرد: تعامل و همکاری خوبی بین مجموعه فراجا و تعزیرات حکومتی استان وجود دارد و لازم است این همکاری ها در راستای مقابله با متخلفان اقتصادی و کسب رضایت مردم تقویت شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: تقویت بیشتر همکاری ها و هم افزایی ظرفیت ها مستلزم ایجاد کارگروه مشترکی بین فراجا و تعزیرات حکومتی است به نحوی که نیازها، چالش ها و مشکلات احتمالی در تعاملات فی مابین در بالاترین سطح و سریع ترین زمان مرتفع شود.

یونسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضربه قاچاق به تولید داخلی گفت: مقابله با قاچاق به رشد تولید داخلی کمک زیادی می کند.

بر این اساس با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش های ضابطین تعزیرات حکومتی به ویژه پلیس امنیت اقتصادی، مبارزه بی امان با کالای قاچاق از روند رو به جلو و خوبی برخوردار است.

لذا از ابتدای سال، 237 پرونده توسط ضابطین به شعب تعزیرات حکومتی ارسال و مورد رسیدگی قرار گرفته و قاچاقچیان علاوه بر ضبط کالای قاچاق در مجموع به بیش از 317 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - تعزیرات حکومتی همدان - تعزیرات - مدیرکل تعزیرات حکومتی - حکومتی - مدیرکل تعزیرات - همکاری
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل کارگروه مشترک بین فراجا و تعزیرات حکومتی همدان

تشکیل کارگروه مشترک بین فراجا و تعزیرات حکومتی همدان