مطالب مرتبط:
شاهکار دختران گوش شکسته مازندران در دهلی نو؛ ملی پوشان کشتی آلیش بر بام آسیا ایستادند
فیلم/ جشن تولد متفاوت رضا عطاران در کنار دختران مشهدی
این مرد دیوانه جنازه دختران را مومیایی و به عروسک تبدیل می کرد
اولین تصاویر از تبهکاران حرفه ای در مازندران بعد از دستگیری + ویدئو | از تجاوز به دختران زیر 15 سال تا زورگیری از سالمندان تنها در خانه
صعود تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به جمع چهار تیم برتر آسیا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1404 ساعت 16:202025-05-24فرهنگي

«پدران و دختران» به ارسباران رسید


فیلم سینمایی «پدران و دختران» به کارگردانی گابریل موچینو یکشنبه 4 خرداد در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می شود.

- فیلم سینمایی پدران و دختران به کارگردانی گابریل موچینو یکشنبه 4 خرداد در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، فیلم سینمایی پدران و دختران ساخته گابریل موچینو محصول 2015 ایتالیا و آمریکا، در ژانر درام و روانشناسی با نقش آفرینی راسل کرو و آماندا سایفرد یکشنبه 4 خرداد ساعت 18 در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور کورش جاهد مدرس سینما نقد و بررسی می شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: نویسنده ای برنده پولیتزر، پس از یک فروپاشی روانی با تنها بودن و پدر بودن دست و پنجه نرم می کند؛ 27 سال بعد، دختر بزرگ شده اش در تلاش است تا ارتباطات خود را شکل دهد.

علاقه مندان برای حضور در ششصد و پنجاه و دومین نشست باشگاه فیلم تهران می توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان ، خیابان جلفا مراجعه کنند.

همچنین برای رزرو صندلی نیز می توانند به سایت سینماتیکت مراجعه کنند.


برچسب ها: فرهنگسرای ارسباران - ارسباران - فیلم سینمایی - نقد و بررسی - دختران - سینمایی - پدران
آخرین اخبار سرویس:

«پدران و دختران» به ارسباران رسید

«پدران و دختران» به ارسباران رسید