مطالب مرتبط:
نبود سایت پیوند از مشکلات بیماران کلیوی در خراسان شمالی
نقش راهبردی صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در حل مشکلات بیماران صعب العلاج
231 میلیون دلار صادرات از خراسان شمالی هدفگذاری شد 
جشنواره خیرین مدرسه ساز در خراسان شمالی برگزار شد
52 طرح کشاورزی خراسان شمالی آماده بهره برداری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 10:302025-06-11پزشكي

نبود سایت پیوند از مشکلات بیماران کلیوی در خراسان شمالی است


رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی خراسان شمالی گفت: نبود سایت پیوند یکی از مشکلات بیماران کلیوی در این استان است.

- ایسنا/خراسان شمالی رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی خراسان شمالی گفت: نبود سایت پیوند یکی از مشکلات بیماران کلیوی در این استان است.

دکتر محسن شهریاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: کمبود پزشک متخصص نفرولوژی، کلیه و مجاری ادراری یکی از مهمترین دلایلی است که سبب شده تا سایت پیوند در این استان راه اندازی نشود.

برای راه اندازی این سایت در استان نیاز به حدود 6 پزشک متخصص در رشته های مذکور است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در این استان 350 بیمار دیالیزی وجود دارد که نیازمند پیوند کلیه هستند، اما تعدادی از آن ها دیگر شرایط پیوند کلیه را ندارند و تعدادی نیز سن شان بالا رفته و شرایط پیوند کلیه را ندارند.

وی بیان کرد: اکنون بیش از 75 نفر در این استان در لیست انتظار پیوند کلیه قرار دارند و منتظر هستند تا این پیوند برای آن ها انجام شود.

رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بروز بیماری های کلیوی در این استان رو به افزایش است، گفت: بیماری های دیابت و فشار خون از مهمترین علل بروز بیماری کلیوی است که این دو بیماری در این استان رو به افزایش است و نگرانی از افزایش بیماری کلیوی نیز در استان وجود دارد.


برچسب ها: بیماران کلیوی - خراسان شمالی - مشکلات بیماران - پیوند - بیماران - استان - بیمار
آخرین اخبار سرویس:

نبود سایت پیوند از مشکلات بیماران کلیوی در خراسان شمالی است

نبود سایت پیوند از مشکلات بیماران کلیوی در خراسان شمالی است