مطالب مرتبط:
توضیح وزارت میراث درباره حذف «فلک الافلاک» و «پل شکسته» از پرونده ثبت جهانی ایران
توضیح درباره پرونده «فلک الافلاک» و حضور 3 باستان شناس چینی در ماسوله
قلعه فلک الافلاک از پرونده «دره خرم آباد» حذف شده است؟
نشست خبری وزیر میراث فرهنگی آغاز شد
نشست رسانه ای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 18:102025-06-03فرهنگي

توضیح میراث فرهنگی درباره پرونده «فلک الافلاک»


معاون میراث فرهنگی درباره شائبه های حذف قلعه فلک الافلاک از پرونده ثبت جهانی «دره خرم آباد» توضیحاتی داد و گفت: این قلعه بخشی از پرونده است و عنوان رسمی آن نیز «غارهای پیش از تاریخ و مجموعه قلعه فلک الافلاک دره خرم آباد» است.

- به گزارش تابناک، علی دارابی، معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نشست خبری که همراه با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سه شنبه 13 خردادماه برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره نظر ایکوموس به عنوان بازوی مشورتی یونسکو درباره پرونده دره خرم آباد که فقط در مورد ثبت غارهای پیش از تاریخ، نظر مثبت داده است، توضیح داد: هرچند در گزارش ایکوموس توصیه به ثبت با محوریت غارها و تعویق بررسی برخی اجزا از جمله قلعه فلک الافلاک آمده، اما این نظرات نهایی نیست و تا زمان برگزاری نشست رسمی کمیته در تابستان 2025 فرصت داریم تا با استفاده از همه ظرفیت های علمی، حقوقی و دیپلماتیک از جامعیت این پرونده دفاع کنیم.

قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: ما درخواست دادیم قلعه فلک الافلاک، غارهای پیش از تاریخ و دره خرم آباد برای ثبت جهانی در پرونده همچنان باشد.

ایکوموس بررسی کرد که این سه پرونده در قالب یک پرونده پیشنهاد شده، یک بخش را تأیید کرد و مدارک را کافی نداشت.


برچسب ها: میراث فرهنگی - قلعه فلک الافلاک - گردشگری و صنایع دستی - معاون میراث فرهنگی - دره خرم آباد - فرهنگی - میراث
آخرین اخبار سرویس:

توضیح میراث فرهنگی درباره پرونده «فلک الافلاک»

توضیح میراث فرهنگی درباره پرونده «فلک الافلاک»