مطالب مرتبط:
معاون وزیر صمت: صنعتی سازی باید به مطالبه عمومی تبدیل شود
ابطحی: غنی سازی جزیی از حیثیت صنعت هسته ای کشور است
فعال سیاسی اصلاح طلب:غنی سازی جزیی از حیثیت صنعت هسته ای کشور است
گروسی، مدیرکل آژانس اتمی: اظهارات ایرانیان درباره عدم ممنوعیت غنی سازی، صحیح است/ میان احتمال صدور قطعنامه علیه ایران با مذاکرات این کشور با آمریکا، ارتباط وجود دارد/ نگفتیم که تهران بمب اتم دارد، اما نمی توانیم اطمینان بدهیم همه چیز صلح آمیز است
اسراییل مانع از سفر فیصل بن فرحان به کرانه باختری شد/تحرکات گسترده بن سلمان برای تشکیل کشور فلسطین/سعودی در حال اجماع سازی برای آینده جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 12:302025-06-10اقتصادي

گفتمان صنعتی سازی به عنوان مطالبه عمومی در کشور شکل گیرد


معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کشور ناگزیر از حرکت در مسیر صنعتی سازی است، تأکید کرد: برای تحقق رشد اقتصادی، - گفتمان صنعتی سازی به عنوان مطالبه عمومی در کشور شکل گیرد ایسنا/فارس معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کشور ناگزیر از حرکت در مسیر صنعتی سازی است، تأکید کرد: برای تحقق رشد اقتصادی، باید گفتمان صنعتی سازی به عنوان یک مطالبه عمومی در کشور شکل بگیرد و جایگاه صنعت به عنوان اولویت ملی تثبیت شود.

سیدحامد عاملی روز سه شنبه 20 خرداد در نشست با صنعتگران استان فارس که با حضور مدیرکل صنعت، معدن و تجارت (صمت) فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، رییس اتاق بازرگانی شیراز و جمعی از مدیران اجرایی و صنعتی استان در شیراز برگزار شد، گفت: در شرایط فعلی، چاره ای جز حرکت به سمت صنعتی سازی نداریم و این موضوع باید به گفتمانی فراگیر در سطح ملی تبدیل شود.

وی با انتقاد از کم توجهی به حوزه صنعت در سیاست گذاری های کلان کشور افزود: متأسفانه هنوز صنعت در کشور به عنوان یک مسئله اساسی و اولویت دار مطرح نیست و اغلب سیاست های پولی، ارزی و انرژی، بدون در نظر گرفتن شرایط صنعت، تدوین می شوند.


برچسب ها: صنعت، معدن و تجارت - صنعت - صنعتی سازی - وزارت صنعت، معدن و تجارت - صنعتی - رییس اتاق بازرگانی شیراز - اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

گفتمان صنعتی سازی به عنوان مطالبه عمومی در کشور شکل گیرد

گفتمان صنعتی سازی به عنوان مطالبه عمومی در کشور شکل گیرد