مطالب مرتبط:
قیمت نان سنگک آزادپز افزایش یافت
مصرف برق نسبت به سال گذشته 6 درصد افزایش یافت
نرخ مواد اولیه غزر افزایش یافت
مقام یمنی: حملات به اسراییل افزایش خواهد یافت
هشدار افزایش دما؛ زنگ خطر برای چهار استان حیاتی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 19:352025-05-29اقتصادي

مشکل ویزای حج ایرانی ها حل شد/ سهیمه حج ایران افزایش یافت


رییس سازمان حج و زیارت یک روز پس از دیدار با وزیر کشور عربستان از اضافه شدن 850 نفر جدید به سهمیه حج ایران خبر داد و اعلام کرد: ویزای همه زائران ایرانی حج 1404 قطعی و نهایی شده است و مشکلی از این جهت وجود ندارد.

- مشکل ویزای حج ایرانی ها حل شد/ سهیمه حج ایران افزایش یافت رییس سازمان حج و زیارت یک روز پس از دیدار با وزیر کشور عربستان از اضافه شدن 850 نفر جدید به سهمیه حج ایران خبر داد و اعلام کرد: ویزای همه زائران ایرانی حج 1404 قطعی و نهایی شده است و مشکلی از این جهت وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، علیرضا بیات، رییس سازمان حج و زیارت که در مکه حضور دارد، گفت: با همکاری عربستان، 850 سهمیه جدید به ایران در حج 1404 اختصاص یافته و ویزای آنها نیز علاوه بر سهمیه قبلی ایران، در چند ساعت آینده صادر می شود.

رییس سازمان حج و زیارت، سهمیه جدید ایران را اتفاقی مطلوب و نشانه همکاری خوب مسئولان کشور میزبان حج (عربستان) با جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و افزود: با سهمیه جدیدی که صادر شده است، تعداد زائران ایرانی از عدد سابق (85 هزار و 850 نفر) فراتر می رود و به 86,700 نفر(حاجی و عوامل اجرایی) می رساند.

بیات همچنین گفت: پروازهای رفت ایران به مدینه و طائف به پایان رسیده و تنها پروازهای جده باقی مانده است که این پروازها در روزهای جمعه و شنبه به پایان می رسد.


برچسب ها: رییس سازمان حج و زیارت - سازمان حج و زیارت - ایران - رییس سازمان - حج و زیارت - سازمان حج - زائران ایرانی
آخرین اخبار سرویس:

مشکل ویزای حج ایرانی ها حل شد/ سهیمه حج ایران افزایش یافت

مشکل ویزای حج ایرانی ها حل شد/ سهیمه حج ایران افزایش یافت