| دوشنبه، 19 خرداد 1404 ساعت 17:502025-06-09سياسي
امیردریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: هر کسی بخواهد به منافع و تمامیت ارضی کشور آسیبی وارد کند مطمئن باشد که خسارت هایی که خواهد دید بیش از آن چیزی است که فکر می کند.
- به گزارش جماران؛ امیردریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارند برای هر تهدید آمادگی صددرصد داشته باشند.
در حال حاضر به لطف خدا و همت کارکنان نیروهای مسلح و ارتش تحت فرماندهی رهبر انقلاب، آمادگی لازم را داریم.
هر کسی بخواهد به منافع و تمامیت ارضی کشور آسیبی وارد کند مطمئن باشد که خسارت هایی که خواهد دید بیش از آن چیزی است که فکر می کند.
برچسب ها: معاون هماهنگ کننده ارتش -
نیروهای مسلح -
ارتش جمهوری اسلامی ایران -
تمامیت ارضی -
جمهوری اسلامی ایران -
ارتش جمهوری اسلامی -
ارتش |
آخرین اخبار سرویس:
|
امیردریادار سیاری: پاسخ ایران به هر تعرضی بیش از حد تصور خواهد بود
امیردریادار سیاری: پاسخ ایران به هر تعرضی بیش از حد تصور خواهد بود
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.