| جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 17:402025-06-13بين الملل
گزارش تازه وال استریت ژورنال ادعا می کند که مذاکرات دیپلماتیک آمریکا با ایران، که قرار بود در روز یکشنبه در مسقط (عمان) ادامه یابد، به عنوان پوششی برای آماده سازی این حملات توسط اسراییل عمل کرده است.
- به گزارش تابناک وال استریت ژورنال ادعا می کند که مذاکرات دیپلماتیک آمریکا با ایران، که قرار بود در روز یکشنبه در مسقط (عمان) ادامه یابد، به عنوان پوششی برای آماده سازی این حملات توسط اسراییل عمل کرده است.
حملات اسراییل در حالی رخ داد که آمریکا در حال مذاکره با ایران برای احیای توافق هسته ای بود، اما وال استریت ژورنال مدعی است که این مذاکرات به عنوان یک فریب دیپلماتیک برای غافلگیر کردن ایران استفاده شد.
برچسب ها: وال استریت ژورنال -
وال استریت -
مذاکرات -
اسراییل -
دیپلماتیک -
ایران -
آماده سازی |
آخرین اخبار سرویس:
|
مذاکرات، پوششی برای حمله اسراییل بود!
مذاکرات، پوششی برای حمله اسراییل بود!
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.