مطالب مرتبط:
ترویج قانون اساسی باعث وفاق و همبستگی ملی خواهد شد
ترویج قانون اساسی باعث وفاق و همبستگی ملی خواهد شد
هجدهمین همایش بزرگ «بشارت غدیر» برگزار می شود
همایش بزرگ داشت روز جهانی صنایع دستی در سیستان وبلوچستان برگزار شد
همایش بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی در سیستان وبلوچستان برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 10:352025-06-11سياسي

همایش ملی قانون اساسی برگزار می شود


همایش ملی قانون اساسی شنبه 8 آذر 1404 در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

- همایش ملی قانون اساسی شنبه 8 آذر 1404 در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین انصاری در اولین نشست شورای علمی همایش ملی قانون اساسی، با اشاره به تجربه برگزاری همایش سالانه قانون اساسی در سال های گذشته اظهار کرد: این همایش ها تاکنون به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی به صورت عمومی برگزار می شد، اما امسال تصمیم بر آن شده که رویکردی علمی و تخصصی اتخاذ شود.

معاون حقوقی رییس جمهوری با تأکید بر ضرورت ترویج قانون اساسی گفت: برگزاری نشست های علمی و تخصصی از جمله راهکارهای مؤثر در تقویت جایگاه قانون اساسی در جامعه است.

این همایش باید به مسائل کاربردی بپردازد و تولیدات علمی آن در قالب راهکارهای اجرایی در اختیار دولت قرار گیرد.

در ادامه این نشست، عباسعلی کدخدایی با اشاره به اهتمام امام راحل به قانون اساسی، گفت: حضرت امام همواره بر ضرورت تدوین، نظارت و اجرای صحیح قانون اساسی تأکید داشتند.

باید خدا را شاکر بود که رهبری دلسوز و آینده نگر، بنیان گذار نظامی شدند که امروز در اختیار مردم است.


برچسب ها: قانون اساسی - اساسی - قانون - برگزار - همایش - همایش ملی - دانشگاه تهران
آخرین اخبار سرویس:

همایش ملی قانون اساسی برگزار می شود

همایش ملی قانون اساسی برگزار می شود