مطالب مرتبط:
نتانیاهو: ساعاتی پیش عملیات مهم «ملتی، چون شیر» را آغاز کردیم / هدف، حمله به تأسیسات هسته ای، کارخانه های موشک بالستیک و بسیاری از توانمندی های نظامی ایران است
فرمانده کل ارتش اسراییل خطاب به نتانیاهو: تل آویو نمی تواند بدون هماهنگی با واشنگتن، به ایران حمله کند
نتانیاهو حمله بی سابقه به ایران را تایید کرد؛ عملیات «مردم مانند شیر» را آغاز کرده ایم
نتانیاهو: هدف، حمله به تأسیسات هسته ای ایران بود
فوری| اولین اظهارات نتانیاهو بعد از حمله به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 19:252025-06-13بين الملل

نتانیاهو: موشک های ایرانی خواهند آمد؛ حمله به ایران از آوریل به تعویق افتاد


«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم اسراییل، شامگاه جمعه اذعان کرد که دستور حمله به ایران را پس از ترور «سید حسن نصرالله» صادر کرده بود، اما این عملیات به دلایلی تا پایان ماه آوریل به تعویق افتاد.

- بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر رژیم اسراییل، شامگاه جمعه اذعان کرد که دستور حمله به ایران را پس از ترور سید حسن نصرالله صادر کرده بود، اما این عملیات به دلایلی تا پایان ماه آوریل به تعویق افتاد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه موشک های ایرانی به سرزمین های اشغالی خواهند آمد، گفت تاریخ حمله این رژیم به ایران در پایان ماه آوریل بود اما به دلایلی به تعویق افتاد.

به گزارش ایسنا، حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی در بامداد امروز به ایران منجر به شهادت چند تن از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای و شماری از شهروندان غیرنظامی شد.

ایران در مقابل وعده پاسخ کوبنده به این حمله را داده است.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه با اشاره به ترور شهید سید حسن نصرالله، دبیر کل فقید حزب الله، گفت: پس از ترور نصرالله، دستور آماده شدن برای حمله به ایران را دادم اما این دستور به دلایل مختلف از ماه آوریل به تعویق افتاد.


برچسب ها: ایران - حمله به ایران - بنیامین نتانیاهو - موشک های ایرانی - سید حسن نصرالله - رژیم صهیونیستی - نخست وزیر
آخرین اخبار سرویس:

نتانیاهو: موشک های ایرانی خواهند آمد؛ حمله به ایران از آوریل به تعویق افتاد

نتانیاهو: موشک های ایرانی خواهند آمد؛ حمله به ایران از آوریل به تعویق افتاد