مطالب مرتبط:
رسانه صهیونیستی: هیچ کس نتوانسته یمنی ها را تسلیم خود کند
حمله موشکی مجدد یمن به اسراییل
حمله موشکی دوباره یمن به اسراییل
حمله موشکی مجدد یمن به اسراییل
حمله موشکی یمن به یک هدف حیاتی اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 16:102025-05-27بين الملل

رسانه صهیونیستی: اسراییل نمی تواند یمن را تسلیم کند


یک روزنامه صهیونیستی در مقاله ای به دلایل شکست رژیم صهیونیستی در تسلیم کردن جنبش انصارالله یمن و بازداشتن آن از حملات موشکی پرداخت و نوشت: - صحنه ای از تظاهرات هفتگی مردم یمن در دفاع از ملت مظلوم فلسطین یک روزنامه صهیونیستی در مقاله ای به دلایل شکست رژیم صهیونیستی در تسلیم کردن جنبش انصارالله یمن و بازداشتن آن از حملات موشکی پرداخت و نوشت: راه حل نظامی به تنهایی موفقیت آمیز نخواهد بود، بلکه باید یک اهرم داخلی علیه حوثی ها در داخل یمن فعال شود.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان هاآرتص در این مقاله نوشته تمسخری که در ابتدا نسبت به حملات انصارالله علیه رژیم صهیونیستی وجود داشت، فروکش کرده است، به طوری که پس از گذشت بیش از یک سال و نیم از حملات موشکی و پهپادی انصارالله علیه مواضع اشغالگران و مشخص شدن حجم تأثیرات میدانی ناشی از آن، از جمله مختل شدن روال زندگی شهرک نشینان و کاهش تعداد شرکت های هواپیمایی خارجی در فرودگاه بن گوریون، دیگر کسی یمن را یک داستان کوتاه سرگرم کننده نمی داند.

هاآرتص در ادامه این مقاله این پرسش را مطرح می کند که بنابراین، چه چیزی به انصارالله امکان می دهد که در بحبوحه تحولات چشمگیر در خاورمیانه به بقای خود ادامه دهد و حتی حملات خود را علیه رژیم صهیونیستی را افزایش دهد؟ سه گانه پایداری: جغرافیا، تجرب


برچسب ها: صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - انصارالله - روزنامه صهیونیستی - حملات موشکی - جنبش انصارالله - انصارالله یمن
آخرین اخبار سرویس:

رسانه صهیونیستی: اسراییل نمی تواند یمن را تسلیم کند

رسانه صهیونیستی: اسراییل نمی تواند یمن را تسلیم کند