مطالب مرتبط:
کاهش 40 درصدی بارش ها؛ ایران وارد پنجمین سال خشکسالی متوالی شد
خطر کم آبی در استان مرکزی؛ سد کمال صالح در آستانه بحران
نهمین اهدای عضو سال جاری در استان یزد، به ثبت رسید
تعطیلی ادارات استان مرکزی چهارشنبه 20 خرداد 1404 / جزییات تعطیلی اراک بیستم خرداد 1404
راه اندازی شعبه انجمن پزشکان عمومی استان مرکزی برای حمایت از 1300 پزشک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 17:202025-06-10اقتصادي

استان مرکزی در حال گذراندن پنجمین سال متوالی خشکسالی/ کاهش شدید ذخایر آب سدکمال صالح


مدیرعامل آب منطقه ای استان مرکزی گفت: استان مرکزی در حال گذراندن پنجمین سال متوالی خشکسالی است و ذخایر آبی سد کمال صالح به حد بحرانی رسیده اند.

- ایسنا/مرکزی مدیرعامل آب منطقه ای استان مرکزی گفت: استان مرکزی در حال گذراندن پنجمین سال متوالی خشکسالی است و ذخایر آبی سد کمال صالح به حد بحرانی رسیده اند.

حسین اسدی سه شنبه 20 خرداد در حاشیه بازدید از سد کمال صالح، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر حجم آب موجود سد کمال صالح تنها 20 میلیون مترمکعب است که از این میزان حدود 10 میلیون مترمکعب قابل استحصال و حدود 10 میلیون مترمکعب حجم مرده محسوب می شود و تنها در مواقع بحران می توان بخش از حجم مرده را استفاده کرد.

مدیرعامل آب منطقه ای استان مرکزی تصریح کرد: طبق محاسبات صورت گرفته این میزان حجم قابل استحصال، در نهایت تا پایان شهریور 1404 تاب آوری خواهد داشت که بر این اساس، برای ادامه استفاده از سکوهای شناور در دستور کار قرار گرفته که اکنون قادر به برداشت 300 لیتر در ثانیه از حجم مرده هستند.

اسدی عنوان کرد: میزان برداشت از حجم مرده نیز تنها چهار و نیم میلیون مترمکعب است که نهایتا تا اسفند 1404 می توان از این حجم نیز برداشت داشت و در صورتی که پاییز و زمستان خوبی نداشته باشیم عملا در اسفند 1404، سد از دست خواهد رفت.


برچسب ها: استان مرکزی - مدیرعامل آب منطقه ای - سد کمال صالح - مرکزی - استان - آب منطقه ای - 10 میلیون مترمکعب
آخرین اخبار سرویس:

استان مرکزی در حال گذراندن پنجمین سال متوالی خشکسالی/ کاهش شدید ذخایر آب سدکمال صالح

استان مرکزی در حال گذراندن پنجمین سال متوالی خشکسالی/ کاهش شدید ذخایر آب سدکمال صالح