مطالب مرتبط:
اجتماع خودجوش و حماسی مردم اصفهان در پشتیبانی انتقام ملی از رژیم صهیونیستی
امامان جمعه سبزوار، گناباد و تربت حیدریه: انتقام قاطع و انسجام ملی مورد تاکید است
خروش مردم اصفهان در حمایت از انتقام ملی از رژیم صهیونیستی
تصاویر / اجتماع خودجوش و حماسی مردم اصفهان در پشتیبانی انتقام ملی از رژیم صهیونی
تصاویر / اجتماع خودجوش و حماسی مردم اصفهان در پشتیبانی انتقام ملی از رژیم صهیونی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1404 ساعت 12:052025-06-14سياسي

شهرداری منطقه 10 مزین به دیوارنگاره «انتقام ملی» شد


همزمان با راهپیمایی «ایران، ذوالفقار علی»؛شهرداری منطقه 10 مزین به دیوارنگاره «انتقام ملی» و میزبان استودیو غدیر شد.

- همزمان با راهپیمایی ایران، ذوالفقار علی ؛شهرداری منطقه 10 مزین به دیوارنگاره انتقام ملی و میزبان استودیو غدیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در آستانه راهپیمایی میلیونی روز عید غدیر خم با شعار ایران، ذوالفقار علی (ع) ، شهرداری منطقه 10 تهران با اجرای برنامه های نمادین و رسانه ای، جلوه ای ویژه از آمادگی و همراهی با مردم را به نمایش گذاشت.

نصب دیوارنگاره انتقام ملی بر نمای ساختمان ستادی منطقه 10 یکی از اقدامات شاخص شهرداری در اعلام موضع مردمی در برابر جنایات اخیر رژیم صهیونیستی است.

این دیوارنگاره با شعار انتقام ملی به چهار زبان فارسی، عربی، عبری و انگلیسی طراحی و نصب شده و پیام قاطع ملت ایران در محکومیت حملات تروریستی اخیر را به جهانیان مخابره می کند.

در کنار آن، استقرار استودیو غدیر در ساختمان شهرداری منطقه 10، بستر گفت وگو و پوشش رسانه ای این رویداد بزرگ مردمی را فراهم کرده است.

این استودیو با هدف بازتاب لحظه به لحظه شور ملی و اتحاد مردم، میزبان مدیران شهری، نمایندگان مجلس، چهره های فرهنگی، نظامی و رسانه ای خواهد بود.


برچسب ها: دیوارنگاره - شهرداری - انتقام - راهپیمایی - منطقه - ذوالفقار - ایران
آخرین اخبار سرویس:

شهرداری منطقه 10 مزین به دیوارنگاره «انتقام ملی» شد

شهرداری منطقه 10 مزین به دیوارنگاره «انتقام ملی» شد