مطالب مرتبط:
14 هزار اتصال اینترنتی جدید فیبر نوری تا آخر سال در اردبیل برقرار می شود
پروژه فیبر نوری روی ریل سرعت
واگذاری اشتراک فیبر نوری منازل و اصناف در پلدختر آغاز شد
اتصال عسلویه و نخل تقی به شبکه بزرگراهی کشور
تکمیل ساختمان جدید پارک علم و فناوری اردبیل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 16:452025-05-28فناوري

اتصال اینترنتی 14 هزار مشترک جدید به فیبر نوری تا آخر سال در اردبیل


سال گذشته پروژه هایی با ارزش 2 هزار و 870 میلیارد ریال در حوزه تلفن ثابت، تلفن سیار و فیبر نوری در راستای ارتقای زیرساخت های ارتباطی استان اردبیل به بهره برداری رسید که امسال نیز این روند ادامه خواهد داشت که از آن جمله .

- ایسنا/اردبیل مدیر مخابرات منطقه اردبیل گفت: سال گذشته پروژه هایی با ارزش 2 هزار و 870 میلیارد ریال در حوزه تلفن ثابت، تلفن سیار و فیبر نوری در راستای ارتقای زیرساخت های ارتباطی استان اردبیل به بهره برداری رسید که امسال نیز این روند ادامه خواهد داشت که از آن جمله شاهد اتصال 14 هزار مشترک دیگر به فیبر نوری خواهیم بود.

ودود جوادی زارع 7 خرداد در نشست خبری با خبرنگاران بیان کرد: مخابرات با امکانات و شبکه ارتباطی بزرگ از جمله خط های ارتباطی مسی، فیبر نوری، داده پهن باند و دکل های مخابراتی در عصر تحولات فناورانه و اقتصاد دیجیتال بیش از 90 درصد ارتباطات شخصیت های حقیقی و حقوقی را تسهیل کرده است.

مدیر مخابرات منطقه اردبیل افزود: بر اساس برنامه پیشرفت هفتم همه نهادها باید خدمات خود را در بستر الکترونیکی به شهروندان ارائه دهند و این امر مستلزم ارائه خدمات در بسترهایی است که شرکت مخابرات به طور قطع جزو پیشروان این عرصه است.


برچسب ها: فیبر نوری - اردبیل - استان اردبیل - بهره برداری - مخابرات - فیبر - نوری
آخرین اخبار سرویس:

اتصال اینترنتی 14 هزار مشترک جدید به فیبر نوری تا آخر سال در اردبیل

اتصال اینترنتی 14 هزار مشترک جدید به فیبر نوری تا آخر سال در اردبیل