مطالب مرتبط:
خودکشی یکی از دوومیدانی کاران ایرانی متهم به تجاوز در زندان کره جنوبی
خودکشی مسعود کامران دو و میدانی کار ایرانی متهم به تجاوز در زندان کره جنوبی
کاروان حاشبه ساز دوومیدانی بازگشت/ آینده مبهم 4 متهم تجاوز جنسی در شهر گومی
حواشی تجاوز جنسی ورزشکاران ایرانی در کره جنوبی؛ حدادی برکنار می شود؟
تنها خبر خوبی که شنیدم تجاوز سه پسر ایرانی به دختر کره ای بود!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 13:152025-06-05ورزشي

خودکشی ناموفق دوومیدانی کار ایرانی متهم به تجاوز


یکی از ورزشکاران ایرانی زندانی در کره جنوبی به اتهام تجاوز، اقدام به خودکشی کرده است.

- جماران ورزشی؛ به نقل از اعتمادآنلاین، یکشنبه رسانه های کره جنوبی از بازداشت سه عضو تیم ملی دوومیدانی ایران در شهر گومی به اتهام تجاوز به یک زن 20 ساله خبر دادند که در نهایت با تایید فدراسیون دوومیدانی همراه شد.

یک منبع آگاه اطلاع داد م.

ک یکی از ورزشکاران ایرانی که در این پرونده بازداشت شده و تحت تحقیقات پلیس کره جنوبی قرار دارد در زندان دست به خودکشی زده اما خودکشی او نافرجام بوده است.

این منبع آگاه جزییات بیشتری در مورد نحوه خودکشی ورزشکار ایرانی ارائه نداد اما اعلام کرد حال عمومی وی در حال حاضر خوب است.

طبق اطلاعات رسیده به خبرنگار اعتمادآنلاین ورزشکاران ایرانی بازداشت شده در کره جنوبی کاملا تنها هستند و هیچ کس از فدراسیون دوومیدانی پیگیر شرایط آنها نیست.

دوشنبه شب اعضای تیم ملی ایران که جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا به کره جنوبی اعزام شده بودند بدون 5 عضو خود که گفته می شود فعلا تحت بازداشت یا ممنوع الخروج هستند به ایران بازگشتند.

پلیس کره جنوبی اعلام کرده است تحقیقات در مورد اتهام این افراد در حال پیگیری است و این پروسه ممکن است چند ماه زمان ببرد.


برچسب ها: دوومیدانی - فدراسیون دوومیدانی - کره جنوبی - خودکشی - ایران - ایرانی - ورزشکار
آخرین اخبار سرویس:

خودکشی ناموفق دوومیدانی کار ایرانی متهم به تجاوز

خودکشی ناموفق دوومیدانی کار ایرانی متهم به تجاوز