مطالب مرتبط:
پیشگیری و آموزش عامل کاهش آسیب ها وتلفات در حوادث طبیعی و غیرطبیعی است
فعالیت 227 دوربین نظارتی در معابر کرمان/ کاهش تلفات حوادث درون شهری
اجرای 369 هزار برنامه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در البرز 
آموزش های عمومی؛ راهی برای کاهش مصرف برق در تابستان
آموزش های عمومی؛ راهی برای کاهش مصرف برق در تابستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 خرداد 1404 ساعت 12:502025-06-02سياسي

پیشگیری و آموزش عامل کاهش آسیب ها و تلفات در حوادث است


مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: پیشگیری و آموزش، عامل کاهش آسیب ها و تلفات در حوادث طبیعی و غیرطبیعی است.

- زنجان-مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: پیشگیری و آموزش، عامل کاهش آسیب ها و تلفات در حوادث طبیعی و غیرطبیعی است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حکمت الله هاشمی ضمن تسلیت رحلت امام خمینی (ره) و گرامیداشت یاد و نام آن حضرت در کمیته امور تخصصی آموزش در مدیریت بحران افزود: با تأسی از سیره ائمه اطهار (ع) بتوانیم در اهداف بشردوستی و اهداف عالیه انسانی، الهی و اسلامی، قدم های مثبتی برای جامعه و مردم ایران و همه کسانی که به نوعی به خدمات و فعالیت های ارگان های خدمات رسان نیاز دارند، برداریم.

وی با تأکید بر اینکه آموزش، پایه های اصلی پاسخگویی به حوادث و سوانح در مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی را ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: باید بتوانیم در این کمیته برنامه ریزی مدون و قابل اجرایی در استان داشته باشیم.

هاشمی با بیان اینکه هر ارگان یک وظیفه و مأموریت ذاتی بر عهده دارد و یک سند چشم انداز برای مأموریتش وجود دارد، خاطرنشان کرد: در این سند چشم انداز توسعه، بر اساس آموزش هایی که در شرح کاری سازمان وجود دارد، این موارد جزو راهبرد و تاکتیک های کاری قرار خواهد گرفت.


برچسب ها: طبیعی - جمعیت هلال احمر - آموزش - پیشگیری - استان زنجان - حوادث طبیعی - عامل
آخرین اخبار سرویس:

پیشگیری و آموزش عامل کاهش آسیب ها و تلفات در حوادث است

پیشگیری و آموزش عامل کاهش آسیب ها و تلفات در حوادث است