مطالب مرتبط:
پیام ارتش یمن برای مقاومت در غزه: تا انتها کنارتان می مانیم
تعالیم ناب حج در حمایت از آرمان فلسطین و مردم مظلوم غزه باشد
مقاومت تا آزادی غزه ادامه دارد
سکوت در برابر جنایات غزه، خیانت به اسلام و امت اسلامی است/ به یاری خداوند، فلسطین آزاد خواهد شد و صهیونیست ها به ذلت و خواری گرفتار می شوند
دیدار رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطین در دوحه با محوریت تحولات غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 خرداد 1404 ساعت 09:552025-06-06سياسي

ابوترابی فرد: امروز فلسطین و غزه پرچمدار مقاومت هستند


امت اسلامی به برکت مکتب امام خمینی (ره) در برابر اجماع شیطانی دنیای استکبار ایستادگی کرده و امروز فلسطین و غزه پرچمدار این مقاومت هستند.

- خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: امت اسلامی به برکت مکتب امام خمینی (ره) در برابر اجماع شیطانی دنیای استکبار ایستادگی کرده و امروز فلسطین و غزه پرچمدار این مقاومت هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی فرد، خطیب موقت نماز جمعه تهران، صبح امروز جمعه (16 خردادماه) در خطبه های پرشور نماز عید قربان، با گرامیداشت این عید وحدت آفرین، به تشریح فلسفه قربانی و درس های داستان ابراهیم (ع) و اسماعیل (ع) پرداخت.

وی با اشاره به جایگاه حضرت ابراهیم (ع) به عنوان نماد عقلانیت، معرفت و ایستادگی در صراط مستقیم ، تصریح کرد: خداوند با آزمون قربانی، دو انسان استثنایی را در صحنه قرار داد تا عالی ترین درس بندگی و تسلیم را به بشریت بیاموزند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران، با بیان اینکه ابراهیم (ع) و اسماعیل (ع) در اوج ایثار، مدیریت الهی را به نمایش گذاشتند، افزود: ابراهیم (ع) با گفتن إِنِّی أَرَیٰ فِی الْمَنَامِ مأموریت را به فرزندش منتقل کرد و اسماعیل (ع) بی درنگ پاسخ داد: یَا أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ .


برچسب ها: خطیب موقت نماز جمعه تهران - نماز جمعه تهران - ایستادگی - امروز - حجت الاسلام والمسلمین - امام خمینی - امت اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

ابوترابی فرد: امروز فلسطین و غزه پرچمدار مقاومت هستند

ابوترابی فرد: امروز فلسطین و غزه پرچمدار مقاومت هستند