مطالب مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه: آماده مذاکره هستیم
وزارت خارجه آمریکا:نمی دانم که ترامپ برای آتش بس فشار می آورد یا خیر/فرصت خوبی برای مذاکره با تهران وجود دارد/مذاکرات ژنو به اروپا مربوط بود نه ما
وزارت خارجه آمریکا: ترامپ به مذاکره امیدوار است
توییت تازه و مهم سخنگوی وزارت خارجه درباره نزاع ایران و اسراییل
موضع گیری تند سخنگوی وزارت خارجه روسیه علیه اروپایی ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 خرداد 1404 ساعت 20:102025-06-21بين الملل

سخنگوی وزارت خارجه: آماده مذاکره هستیم


سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا، گفت که ایران میز مذاکرات را ترک نکرد و این رژیم صهیونیستی است که به دیپلماسی خیانت کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از وزارت امور خارجه، اسماعیل بقایی ، سخنگوی وزارت خارجه ایران روز شنبه در مصاحبه با شبکه قطری العربی، تاکید کرد که ایران از سرزمین خود در برابر حملات پی در پی رژیم صهیونیستی دفاع خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران تاکید کرد: آماده مذاکره هستیم و هیچ فرصتی را برای دستیابی به توافق از دست ندادیم.

وی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا، گفت که ایران میز مذاکرات را ترک نکرد و این رژیم صهیونیستی است که به دیپلماسی خیانت کرد.

بقایی تاکید کرد که برنامه هسته ای ایران مسالمت آمیز است و هیچ توجیهی برای مخالفت به آن وجود ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران اشاره کرد که هیچ دلیلی مبنی بر اینکه ایران از روند مسالمت آمیز برنامه هسته ای منحرف شده است، وجود ندارد.

اسماعیل بقایی همچنین بیان کرد که برای کشورهای منطقه آشکار است که اسراییل به تجاوز به ایران بسنده نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه ایران به هر حمله آمریکا براساس قانون بین المللی پاسخ خواهد داد، تاکید کرد که رژیم صهیونیستی مصمم به تداوم آشوب آفرینی در منطقه است.


برچسب ها: سخنگوی وزارت خارجه - وزارت خارجه ایران - سخنگوی وزارت - ایران - وزارت خارجه - رژیم صهیونیستی - سخنگوی
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی وزارت خارجه: آماده مذاکره هستیم

سخنگوی وزارت خارجه: آماده مذاکره هستیم