مطالب مرتبط:
ساز مخالف اروپا در میانه مذاکرات تهران _ واشنگتن
اعتراف کارشناس اسراییلی: دست نتانیاهو درباره ایران برای ترامپ رو شده! +ویدیو
مهدی طارمی بعد از فینال لیگ قهرمانان اروپا یه تیم ملی می آید
مهدی طارمی بعد از فینال لیگ قهرمانان اروپا یه تیم ملی می آید
چراغ سبز اروپا برای استفاده اوکراین از تسلیحات دوربرد علیه روسیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 خرداد 1404 ساعت 15:402025-05-30بين الملل

واشنگتن پست: اروپا صبر خود را در قبال نتانیاهو از دست داده است


دیپلمات های اروپایی تأکید کردند که نارضایتی از نتانیاهو در کشورهای اروپایی رو به افزایش است و مقامات این کشورها صبر خود را در قبال کارهای او از دست داده اند.

- واشنگتن پست: نارضایتی اروپایی ها از نتانیاهو رو به افزایش است دیپلمات های اروپایی تأکید کردند که نارضایتی از نتانیاهو در کشورهای اروپایی رو به افزایش است و مقامات این کشورها صبر خود را در قبال کارهای او از دست داده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به نقل از دیپلمات های اروپایی گزارش داد که نارضایتی اروپایی ها از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل رو به افزایش است.

این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود افزود نارضایتی از نتانیاهو در کشورهای اروپایی رو به افزایش است و مقامات این کشورها صبر خود را در قبال کارهای او از دست داده اند.

دیپلمات های اروپایی تأکید کردند: اگر دولت نتانیاهو مسیر خود را تغییر ندهد، فشار اروپا همچنان افزایش خواهد یافت و تصاویر وحشتناک از غزه ما را به نهایت تحمل خود رسانده است.

آنها همچنین فاش کردند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کمک های خود را از طریق ساز و کار جدید به غزه منتقل کند.

در خبری دیگر، وزیر امور خارجه اسپانیا که کشورش فروش سلاح به اسراییل را ممنوع کرد است، به واشنگتن پست گفت: دولت اسراییل ت


برچسب ها: اروپایی - اروپا - نتانیاهو - کشورهای اروپایی - نارضایتی - کشورها - واشنگتن پست
آخرین اخبار سرویس:

واشنگتن پست: اروپا صبر خود را در قبال نتانیاهو از دست داده است

واشنگتن پست: اروپا صبر خود را در قبال نتانیاهو از دست داده است