مطالب مرتبط:
نشست مدیران مراکز حوزوی استان سمنان با استاندار و مسئولان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان + عکس
وقوع سرقت در استان سمنان 20 درصد کاهش داشت
توسعه متوازن، رفع تبعیض و حل معضل آلودگی هوا در اولویت برنامه ریزی استان مرکزی
سهم 20 درصدی معادن برای توسعه جاده های شمال استان
کاهش 36 درصدی جرایم در استان قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 10:052025-06-08حوادث

برنامه ریزی استان سمنان برای کاهش 20 درصدی حوادث و تلفات جاده ای


فرمانده انتظامی استان سمنان با اشاره به اهمیت حفاظت از جان کاربران جاده، از برنامه ریزی این استان برای کاهش 20 درصدی حوادث و تلفات جاده ای خبر داد و گفت: - برنامه ریزی استان سمنان برای کاهش 20 درصدی حوادث و تلفات جاده ای ایسنا/سمنان فرمانده انتظامی استان سمنان با اشاره به اهمیت حفاظت از جان کاربران جاده، از برنامه ریزی این استان برای کاهش 20 درصدی حوادث و تلفات جاده ای خبر داد و گفت: در حوزه ترافیک جاده ای فوت یک نفر نیز زیاد است.

سردار سید موسی حسینی فرمانده انتظامی استان 18 خرداد در دیدار با احسان منصور کیایی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سمنان ضمن تقدیر از همکاری های این اداره کل با پلیس راه و نیروی انتظامی اظهار کرد: اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز امری ضروری است.

به گزارش ایسنا به نقل از نیروی انتظامی استان، وی با اشاره به اجرای طرح های مشترک برای کاهش و کنترل حوادث رانندگی در جاده های استان، گفت: با توجه به تعامل و ارتباط موثر و مطلوب پلیس و اداره حمل و نقل جاده ای استان، اتفاقات موثر و مطلوبی رخ داده است.

فرماندهی انتظامی استان با بیان اینکه در حال حاضر برنامه ها و طرح های مشترک خوبی در حوزه ایمنی جاده ها در دست اجرا است تصریح کرد: باید همه توان خود را در جهت کاهش تلفات جاده ای بکار بگیریم.


برچسب ها: فرمانده انتظامی استان - استان سمنان - تلفات جاده ای - استان - فرمانده انتظامی - برنامه ریزی - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

برنامه ریزی استان سمنان برای کاهش 20 درصدی حوادث و تلفات جاده ای

برنامه ریزی استان سمنان برای کاهش 20 درصدی حوادث و تلفات جاده ای