مطالب مرتبط:
اخراج 3 مقام «بسیار طرفدار اسراییل» در دولت ترامپ
نگرانی اسراییل از اخراج مقامات طرفدار این رژیم در دولت آمریکا
ترس اسراییل از اخراج مقامات طرفدار این رژیم در دولت آمریکا
خشم و نگرانی نتانیاهو از برکناری مقام های حامی تل آویو در دولت ترامپ
مقام دولت بایدن: اسراییل قطعاً در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 08:002025-06-03بين الملل

اخراج 3 مقام «بسیار طرفدار اسراییل» در دولت ترامپ مایه نگرانی اسراییل


دولت «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا به شکل غیرمنتظره تصمیم گرفت سه مقام کاخ سفید و شورای امنیت ملی را که «بسیار طرفدار اسراییل» تلقی می شوند، - اخراج 3 مقام بسیار طرفدار اسراییل در دولت ترامپ مایه نگرانی اسراییل دولت دونالد ترامپ ، رییس جمهور آمریکا به شکل غیرمنتظره تصمیم گرفت سه مقام کاخ سفید و شورای امنیت ملی را که بسیار طرفدار اسراییل تلقی می شوند، برکنار کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت ، تصمیم برکناری این سه مقام در شرایطی اتخاذ شد که میان ترامپ و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اختلاف نظر به وجود آمده است.

این اختلافات بر سر تمایل رژیم صهیونیستی برای حمله یک جانبه به ایران، حتی بدون تایید واشنگتن و همچنین ادامه جنگ در نوار غزه متمرکز است.

سه مقام اخراج شده از سمت خود یکی مراو سارن ، آمریکایی-اسراییلی است که اخیراً به عنوان رییس بخش ایران و اسراییل در شورای امنیت ملی منصوب شده است، دیگری اریک تراگر ، هماهنگ کننده خاورمیانه و شمال آفریقای شورا است و نفر سوم مورگان اورتگاس ، معاون استیو ویتکاف ، فرستاده ویژه ایالات متحده به منطقه در امور لبنان است.

این روزنامه ادامه داد: اورتگاس سمت خود را ترک کند اما نه به میل خودش.


برچسب ها: اسراییل - رییس جمهور آمریکا - شورای امنیت ملی - رژیم صهیونیستی - ترامپ - مقام - طرفدار
آخرین اخبار سرویس:

اخراج 3 مقام «بسیار طرفدار اسراییل» در دولت ترامپ مایه نگرانی اسراییل

اخراج 3 مقام «بسیار طرفدار اسراییل» در دولت ترامپ مایه نگرانی اسراییل