مطالب مرتبط:
برداشت و خرید تضمینی گندم در استان اردبیل آغاز شد
استان کرمانشاه در تولید بذور گندم، جو و ذرت به خودکفایی رسیده است
پیش بینی کاهش 45 درصدی برداشت گندم در ساوه / فعالیت 6 مرکز خرید
برداشت 60درصد گندم مزارع ورامین؛عملکرد برداشت کاهش داشته است
40 درصد گندم مزارع ری برداشت شد؛افزایش کیفیت محصولات سال جاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 16:202025-06-08اقتصادي

آغاز برداشت گندم از مزارع استان قزوین با پیش بینی تولید 333 هزار تن

آغاز برداشت گندم از مزارع استان قزوین با پیش بینی تولید 333 هزار تن

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : برداشت گندم از سطح 163 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین آغاز شد.

- آغاز برداشت گندم از مزارع استان قزوین با پیش بینی تولید 333 هزار تن قزوین- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : برداشت گندم از سطح 163 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، فرامرز حریری مقدم اظهار کرد: برداشت گندم از سطح 163 هزار و 163 هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین آغاز شد.

وی افزود: پیش بینی می کنیم امسال 333 هزار تن گندم آبی و دیم در استان تولید شود که حدود 250 هزار تن آن به صورت تضمینی خریداری خواهد شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: در سال زراعی جاری، 50 هزار و 288 هکتار از مزارع استان به کشت آبی و 112 هزار و 885 هکتار به کشت دیم گندم اختصاص یافته است.

حریری مقدم با اشاره به آمادگی کامل برای برداشت و خرید گندم از کشاورزان، اظهار کرد: 22 مرکز خرید در سطح استان، عملیات تحویل گندم را از کشاورزان بر عهده دارند و تمهیدات لازم برای تسهیل فرآیند خرید و جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی اندیشیده شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش کشاورزان و دست اندرکاران بخش کشاورزی، میزان تولید گندم در استان به سطح مطلوبی برسد و بخشی از نیاز کشور را تأمین کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت گندم از مزارع استان قزوین با پیش بینی تولید 333 هزار تن

آغاز برداشت گندم از مزارع استان قزوین با پیش بینی تولید 333 هزار تن