مطالب مرتبط:
کم کاری بدو تولد تیرویید می تواند باعث عقب ماندگی ذهنی دائمی شود
کم کاری تیرویید در بدو تولد می تواند باعث عقب ماندگی ذهنی دائمی شود
علائم کم کاری یا پرکاری تیرویید
کم کاری تیرویید، شایع ترین علت قابل پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی
درمان کم کاری تیرویید، مانع از عقب ماندگی ذهنی نوزادان می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 11:502025-05-26پزشكي

شناسایی 3117 نوزاد مبتلا به کم کاری تیرویید در فارس


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اجرای موفق برنامه غربالگری نوزادان در استان فارس، از شناسایی 3117 نوزاد مبتلا به کم کاری تیرویید از زمان آغاز اجرای این برنامه خبر داد.

- ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اجرای موفق برنامه غربالگری نوزادان در استان فارس، از شناسایی 3117 نوزاد مبتلا به کم کاری تیرویید از زمان آغاز اجرای این برنامه خبر داد.

اورنگ ایلامی دوشنبه، پنجم خرداد با اشاره به آغاز هفته ملی تیرویید اظهار کرد: برنامه کشوری غربالگری کم کاری تیرویید نوزادان از سال 1384 در استان فارس آغاز شد و همچنان با گستردگی قابل توجهی اجرا می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 54 مرکز فعال غربالگری نوزادان، 8 پزشک فوق تخصص و متخصص غدد در شیراز، 21 پزشک در شهرستان ها، 116 کارشناس نمونه گیر و 34 کارشناس مسوول برنامه در ستاد شهرستان ها، همکاری مستمری در اجرای این برنامه دارند؛ علاوه بر این تمامی کارشناسان، کاردان ها، بهورزان و مراقبان سلامت در سیستم بهداشتی نیز در این فرایند نقش فعالی ایفا می کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای این برنامه تاکنون، سالانه بیش از 50 هزار نوزاد غربالگری شده اند، بیان کرد: طی این مدت 3117 نوزاد مبتلا به کم


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی شیراز - کم کاری تیرویید - دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی شیراز - برنامه - تیرویید - نوزاد
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 3117 نوزاد مبتلا به کم کاری تیرویید در فارس

شناسایی 3117 نوزاد مبتلا به کم کاری تیرویید در فارس