مطالب مرتبط:
پلمب 2 واحد صنفی عرضه کننده قلیان در شهرستان کاشان
این هفته تمام اجزای صداوسیما در خدمت خوزستان است
فرار چند سرنشین ها از ترافیک | پاسخ هادی چوپان به حرف های جعفر پناهی | شکار اوباش | کارنامه یکساله خانه ملت | فصل به دام انداختن اجاره نشین ها
خودکفایی در صنعت دام و طیور با نانومکمل های ایرانی
تامین تجهیزات پشتیبان برای اجرای درست واکسیناسیون دام ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 17:152025-05-27پزشكي

پلمب جگرکی در قزوین: عرضه «اجزای حرام دام»


رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از پلمب یک واحد جگرکی در این شهرستان به دلیل کشف و ضبط مقادیر زیادی از اجزای حرام گوسفند در جریان بازدید کارشناسان خبر داد.

- رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از پلمب یک واحد جگرکی در این شهرستان به دلیل کشف و ضبط مقادیر زیادی از اجزای حرام گوسفند در جریان بازدید کارشناسان خبر داد.

 رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از پلمب یک واحد جگرکی در این شهرستان به علت عرضه اجزای حرام دام خبر داد.

به گزارش تسنیم، سهیل بهنوش، رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین، اظهار داشت: در جریان بازدید کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از واحدهای عرضه کننده جگر و فرآورده های خام دامی، مقادیری از اجزای حرام گوسفند کشف و ضبط شد.

وی افزود: پس از تنظیم صورتجلسه و مستندسازی تخلفات، این واحد صنفی تا اطلاع ثانوی پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری به عمل آمد.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین تأکید کرد: عرضه و طبخ امعاء و احشاء غیر بهداشتی و اجزای حرام دام، به ویژه در واحدهای جگرکی، ممنوع است و در صورت مشاهده، با متخلفان برخورد قانونی و قاطع صورت خواهد گرفت.


برچسب ها: اداره دامپزشکی - شهرستان قزوین - شهرستان - دامپزشکی - رییس اداره - قزوین - کارشناسان
آخرین اخبار سرویس:

پلمب جگرکی در قزوین: عرضه «اجزای حرام دام»

پلمب جگرکی در قزوین: عرضه «اجزای حرام دام»