مطالب مرتبط:
امام جمعه ساری: مردم با تمام وجود پشت رهبری ایستاده اند
نشست خبری محمدعلی انصاری دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (س)
مردم سالاری دینی مهمترین هدیه امام راحل به ملت ایران بود
سیمایی صراف: امام مردم گراترین فقیه شیعه بود/ راز ماندگاری نظام پس از رحلت امام
امام جمعه موقت نوشهر: حضور مردم در صحنه سلاح قدرتمند جمهوری اسلامی ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 12:452025-05-31سياسي

محمدعلی انصاری: مقبولیت و مشروعیت نظام به وسیله مردم تعیین می شود/ مهمترین توصیه امام و رهبری «انسجام و وحدت» است


دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، گفت: مراسم روز 14 خرداد را از ساعت 6:30 صبح با باز کردن درهای حرم به روی مردم و مراسم رسمی را از ساعت 8 صبح در صحن حرم و صحن های مجاور خواهیم داشت.

- دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، با تأکید بر اینکه مقبولیت و مشروعیت نظام به وسیله مردم تعیین می شود، گفت: جامعه دینی، مذهبی و الهی باید برخوردار از نعمت های الهی و رفاه کامل مردم باشد.

این در سخنان پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) هست که می خواستند قسط و عدل را پیاده کنند؛ یعنی تبعیض، خودخواهی و افزون طلبی نباشد.

رسالت اول همه مسئولین این است که نگویند ما فقط می خواهیم مردم به بهشت بروند؛ بهشت را باید اینجا از راه درست برای مردم فراهم کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری در نشست خبری به مناسبت سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)، گفت: یک تحلیل و تفسیر از حج این است که همه فلسفه حج در فراخوان بخشی از امت اسلامی و ناظر بر تعلیم و تربیت یک گروه خاص است.

تحلیل دیگر این است که علاوه بر تربیت افراد خاص، به نوعی تمرین همزیستی امت اسلامی است.


برچسب ها: مردم - بزرگداشت - امام - مرکزی - مقبولیت - مشروعیت - ستاد
آخرین اخبار سرویس:

محمدعلی انصاری: مقبولیت و مشروعیت نظام به وسیله مردم تعیین می شود/ مهمترین توصیه امام و رهبری «انسجام و وحدت» است

محمدعلی انصاری: مقبولیت و مشروعیت نظام به وسیله مردم تعیین می شود/ مهمترین توصیه امام و رهبری «انسجام و وحدت» است