مطالب مرتبط:
ذوالنوری: جمهوری اسلامی مذاکره را رد نکرده اما تسلیم اراده دشمن نخواهد شد
تسلیم در برابر دشمن در سیره اهل بیت جایی ندارد
انتخابی جام جهانی/ ژاپن مقابل استرالیا تسلیم شد
انتخابی جام جهانی/ ژاپن مقابل استرالیا تسلیم شد
روزی که انسان، جان و دل خویش را به درگاه دوست تقدیم می کند و در سایه سار تسلیم، به آرامش و رهایی می رسد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 خرداد 1404 ساعت 10:502025-06-06سياسي

تسلیم در برابر دشمن برخلاف عقلانیت واقعی است


برخی به اسم عقلانیت تلاش می کنند مردم را به تسلیم در برابر دشمنان به ویژه آمریکا ترغیب کنند اما این رویکرد برخلاف عقلانیت واقعی است.

- قزوین- امام جمعه قزوین گفت: برخی به اسم عقلانیت، تلاش می کنند مردم را به تسلیم در برابر دشمنان، به ویژه آمریکا، ترغیب کنند اما این رویکرد برخلاف عقلانیت واقعی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله حسین مظفری در خطبه نخست نماز عید قربان که در مسجدالنبی برگزار شد، بر اهمیت تقوای الهی تأکید کرد و افزود: خودم و همه شما خواهران و برادران عزیز را به رعایت تقوا توصیه می کنم.

وی عید سعید قربان را به عنوان عید تزکیه نفس و تمسک به عبودیت یادآور شد: قربان نمادی از بندگی خالصانه و روزی است که یادآور قربانی کردن عزیزترین دارایی ها در راه خدا به منظور کسب رضایت او است.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به آیات 100 تا 107 سوره صافات بیان کرد: تسلیم شدن حضرت ابراهیم در برابر خواسته خداوند نماد بارزی از تسلیم شدن مطلق در برابر خواسته های پروردگار است.

وی تصریح کرد: خداوند با این امتحان، علاوه بر پایان دادن به این سنت نادرست، پیامی روشن برای انسان ها فرستاد که اطاعت مطلق در برابر اراده الهی، پایه اصلی بندگی است و جایگاه بالایی نزد خداوند دارد.


برچسب ها: عقلانیت - نماینده ولی فقیه در استان - تسلیم - عید قربان - خواهران و برادران - نماینده ولی فقیه - برابر
آخرین اخبار سرویس:

تسلیم در برابر دشمن برخلاف عقلانیت واقعی است

تسلیم در برابر دشمن برخلاف عقلانیت واقعی است