مطالب مرتبط:
حداد عادل: صهیونیست ها فکر می کنند در ایران یک کودتا شده / اسراییل بچه لوس آمریکا است/ سرنوشت انقلاب با حذف افراد تغییر نمی کند
آمریکا موقعیت تجهیزات نظامی خود را در منطقه تغییر می دهد
اطلاعیه مهم دانشگاه شهید بهشتی درباره تغییر زمان برگزاری امتحانات
گروسی: سطح تشعشعات در نطنز «بدون تغییر» است
اطلاعیه مهم دانشگاه شهید بهشتی درباره تغییر زمان برگزاری امتحانات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1404 ساعت 18:552025-06-14بين الملل

الحوثی: صهیونیست ها به دنبال تغییر کامل چهره خاورمیانه هستند


رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی با اشاره به وضعیت حساس و تاریخی منطقه، از طرح واضح و علنی رژیم صهیونیستی برای تغییر چهره خاورمیانه پرده برداشت و بر لزوم ایستادگی در برابر پروژه سلطه طلبانه و ویرانگر صهیونیست ها تأکید کرد.

- شنبه / 24 خرداد 1404 / 18:57 دسته بندی: غرب آسیا و آفریقا کد خبر: 1404032415954 خبرنگار : 71610 چاپ الحوثی: صهیونیست ها به دنبال تغییر کامل چهره خاورمیانه هستند رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی با اشاره به وضعیت حساس و تاریخی منطقه، از طرح واضح و علنی رژیم صهیونیستی برای تغییر چهره خاورمیانه پرده برداشت و بر لزوم ایستادگی در برابر پروژه سلطه طلبانه و ویرانگر صهیونیست ها تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن روز شنبه در سخنانی مهم درباره تحولات منطقه و اقدامات رژیم صهیونیستی، هشدار داد که دشمنان به صورت علنی و عملیاتی در حال اجرای نقشه ای جامع برای سلطه بر منطقه هستند.

وی گفت: نقشه رژیم صهیونیستی در منطقه کاملاً روشن است و آنها نه تنها آن را پنهان نمی کنند، بلکه به آن التزام دارند و بارها بر ارتباط شان با این طرح تأکید کرده اند.

رهبر انصارالله عنوان کرد: شعار تکراری آنها برای این نقشه، تغییر چهره خاورمیانه است.


برچسب ها: صهیونیست - صهیونیست ها - رژیم صهیونیستی - جنبش انصارالله - انصارالله یمن - خاورمیانه - صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

الحوثی: صهیونیست ها به دنبال تغییر کامل چهره خاورمیانه هستند

الحوثی: صهیونیست ها به دنبال تغییر کامل چهره خاورمیانه هستند