مطالب مرتبط:
دستان بسته وزارت خارجه با طناب قانون راهبردی | راستینه: تا همه تحریم های هسته ای و حقوق بشری لغو نشود، دولت حق کاهش غنی سازی را ندارد
چرا ورود هندوانه و خربزه های ایرانی به عراق ممنوع شد؟
دیدار معاون وزارت خارجه کشورمان با معاون وزیر تجارت ترکیه
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: دور پنجم مذاکرات در رم سازنده و مفید بود
ممنوعیت ورود هندوانه و خربزه ایرانی به عراق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 12:412025-05-28سياسي

غضنفری: نباید دستگیری ایرانی ها عادی سازی شود؛ وزارت خارجه ورود کند


دولت و وزارت خارجه باید اقدامات جدی و عملی برای تسریع در آزادی حجت الاسلام قاسمیان انجام دهند و نباید دستگیری ایرانی ها عادی سازی شود.

- نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دولت و وزارت خارجه باید اقدامات جدی و عملی برای تسریع در آزادی حجت الاسلام قاسمیان انجام دهند و نباید دستگیری ایرانی ها عادی سازی شود.

کامران غضنفری در گفتگو با خبرنگار مهر ، به اقدام عربستان در دستگیری حجت الاسلام قاسمیان واکنش نشان داد و آن را غیرقابل توجیه دانست.

وی تأکید کرد: قاسمیان صرفاً مطالبی را با تلفن همراه خود ضبط کرده و به زبان فارسی برای مخاطبان ایرانی بیان کرده است که در آن از برخی سیاست های فرهنگی عربستان انتقاد کرده بود.

غضنفری تصریح کرد: این انتقادات هیچ بُعد عملیاتی نداشته و قاسمیان هیچ فردی را به اقدام علیه دولت عربستان یا خرابکاری و تظاهرات دعوت نکرده است، بنابراین، دستگیری وی نه تنها کار درستی نبوده، بلکه کاملاً خلاف قانون است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: اخیراً هیئتی از عربستان به ایران آمده و تمایل خود را برای تقویت روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ابراز کردند.

با این حال، دستگیری قاسمیان نشان دهنده عدم جدیت آنان در این زمینه است.


برچسب ها: قاسمیان - حجت الاسلام - وزارت خارجه - دستگیری - ایرانی ها - عادی سازی - نماینده مردم تهران در مجلس
آخرین اخبار سرویس:

غضنفری: نباید دستگیری ایرانی ها عادی سازی شود؛ وزارت خارجه ورود کند

غضنفری: نباید دستگیری ایرانی ها عادی سازی شود؛ وزارت خارجه ورود کند