مطالب مرتبط:
اجرای تعرفه جدید عوارض تردد در محدوده های ترافیکی پایتخت
نرخ مواد اولیه غزر افزایش یافت
نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت
نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت
نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت+ جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 13:302025-05-29اقتصادي

نرخ عوارض تردد در محدوده های ترافیکی پایتخت از شنبه افزایش می یابد


سرپرست معاونت بهره برداری از سیستم های حمل و نقل و محدوده های ترافیکی شهرداری تهران از افزایش نرخ عوارض تردد در محدوده های ترافیکی پایتخت از شنبه، - نرخ عوارض تردد در محدوده های ترافیکی پایتخت از شنبه افزایش می یابد سازمان حمل و نقل و ترافیک اعلام کرد: عوارض تردد در محدوده های ترافیکی از روز شنبه 10 خرداد، بر مبنای تعرفه های سال 1404 مصوبه شورای اسلامی شهر تهران محاسبه و اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آرش رساء ایزدی، سرپرست معاونت بهره برداری از سیستم های حمل و نقل و محدوده های ترافیکی شهرداری تهران، با بیان اینکه تاکنون عوارض تردد بر مبنای تعرفه های سال 1403 اجرا می شد، درباره نرخ پایه تردد در محدوده طرح ترافیک پایتخت طی سال 1404 گفت: این مبلغ در سال گذشته 75 هزار تومان بود که به استناد مصوبه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک و تقاضای سفر در سال 1404، ابلاغی توسط شورای اسلامی شهر تهران، برای امسال به تناسب نرخ تورم اعلام شده از سوی مراجع قانونی 36.

8 درصد افزایش یافته و به مبلغ 102 هزار و 600 تومان رسیده است.

وی ضمن تشریح جزییات اجرای طرح ترافیک سال 1404 افزود: عوارض تردد در محدوده های ترافیکی شهر تهران بر اساس مصوبه شورای ترافیک شهر تهران همچون سال های گذشته بر حسب رفت و آمد در محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا، زمان اولین


برچسب ها: ترافیک - ترافیکی - عوارض - تردد - شهرداری تهران - پایتخت - حمل و نقل
آخرین اخبار سرویس:

نرخ عوارض تردد در محدوده های ترافیکی پایتخت از شنبه افزایش می یابد

نرخ عوارض تردد در محدوده های ترافیکی پایتخت از شنبه افزایش می یابد