مطالب مرتبط:
بیست و سومین نمایشگاه تخصصی صنایع چوب - اصفهان
همگرایی صنایع خودرو و قطعه سازی در سومین روز نمایشگاه Auto parts
برپایی مسابقات قرآن در زنجان با 13 رشته برای بزرگسالان و 2 رشته برای نوجوانان
امامی در روز شکست یزدانی راهی مسابقات جهانی شد
برپایی محافل خانگی به یاد امام/ جشن بزرگ غدیر در 8 شهرستان سمنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 11:552025-06-01اقتصادي

برپایی نمایشگاه اشیای قدیمی و آنتیک در روز جهانی صنایع دستی


نمایشگاه ملی «اشیای قدیمی و آنتیک» و «صنایع دستی فاخر» هم زمان با روز جهانی صنایع دستی در یکی از هتل های تهران برپا می شود.

- نمایشگاه ملی اشیای قدیمی و آنتیک و صنایع دستی فاخر هم زمان با روز جهانی صنایع دستی در یکی از هتل های تهران برپا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا شاه محمدی، رییس اتحادیه صنف فروشندگان اشیا قدیمی و صنایع دستی در نشستی با خبرنگاران که امروز در محل معاونت صنایع دستی استان تهران برگزار شد، از همکاری این اتحادیه با معاونت صنایع دستی تهران برای اولین بار در برگزاری یک نمایشگاه خبر داد و گفت: هم زمان با سالروز قیام خونین 15 خرداد، و به مناسبت فرارسیدن روز جهانی صنایع دستی، نمایشگاه ملی اشیای قدیمی و آنتیک و صنایع دستی فاخر با حضور هنرمندان، مجموعه داران توسط اتحادیه صنایع دستی و اشیای قدیمی تهران برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این نمایشگاه در قالب رویدادی ملی و با رعایت کامل استانداردهای حقوقی، تخصصی و حفاظتی برگزار می شود و مجموعه ای ارزشمند از آثار تاریخی، هنری و فرهنگی ایران متعلق به دوره های زندیه، صفویه و قاجار را در معرض دید عموم قرار می گیرد.

شاه محمدی گفت: این رویداد از 17 تا 20 خردادماه در محل موزه ملی ایران برگزار خواهد شد و شامل دو بخش اصلی است.


برچسب ها: صنایع دستی - روز جهانی صنایع دستی - صنایع - نمایشگاه - دستی - قدیمی - تهران
آخرین اخبار سرویس:

برپایی نمایشگاه اشیای قدیمی و آنتیک در روز جهانی صنایع دستی

برپایی نمایشگاه اشیای قدیمی و آنتیک در روز جهانی صنایع دستی