مطالب مرتبط:
هواشناسی هشدار داد/ بارش پراکنده در برخی مناطق؛ موج بارشی در شمال
هواشناسی هشدار داد/ بارش پراکنده در برخی مناطق؛ موج بارشی در شمال
طوفان شدید تندری در راه کشور / این استان ها آماده بارش های رگباری باشند
طوفان شدید تندری در راه کشور / این استان ها آماده بارش های رگباری باشند
پیش بینی بارش باران استان زنجان؛ هشدار زرد صادر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 14:552025-05-27اجتماعي

هشدار هواشناسی درباره بارش های رگباری و احتمال آبگرفتگی در شرق گلستان


کارشناس هواشناسی گلستان از ناپایداری های جوی تا روز چهارشنبه در استان خبر داد و گفت: بارش های پراکنده، افزایش ابر و وقوع رگبارهای نقطه ای به ویژه در نواحی شرقی استان پیش بینی می شود.

- هشدار هواشناسی درباره بارش های رگباری و احتمال آبگرفتگی در شرق گلستان گرگان-کارشناس هواشناسی گلستان از ناپایداری های جوی تا روز چهارشنبه در استان خبر داد و گفت: بارش های پراکنده، افزایش ابر و وقوع رگبارهای نقطه ای به ویژه در نواحی شرقی استان پیش بینی می شود.

سمیه ملاحی در گفت وگو با خبرنگار مهر از عبور امواج کم دامنه تا روز چهارشنبه در آسمان استان خبر داد و گفت: طی این مدت، وضعیت جوی غالباً به صورت قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر و وقوع بارش های پراکنده را شاهد خواهیم بود.

وی افزود: بارش ها عمدتاً در نواحی کوهستانی متمرکز خواهد بود، اما در شرق استان احتمال شدت گیری بارش ها به صورت رگباری وجود دارد.

به گفته ملاحی، این شرایط می تواند منجر به آبگرفتگی نقطه ای معابر عمومی و بالا آمدن سطح آب رودخانه های فصلی در این مناطق شود.

کارشناس هواشناسی استان گلستان تاکید کرد: با توجه به ماهیت رگباری این بارش ها، از شهروندان و گردشگران درخواست می شود تا از تردد و توقف در حاشیه و بستر رودخانه ها در مناطق شرقی استان خودداری کنند.


برچسب ها: هواشناسی - کارشناس هواشناسی - استان - هواشناسی گلستان - افزایش ابر - بارش های رگباری - هشدار هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

هشدار هواشناسی درباره بارش های رگباری و احتمال آبگرفتگی در شرق گلستان

هشدار هواشناسی درباره بارش های رگباری و احتمال آبگرفتگی در شرق گلستان