مطالب مرتبط:
10 درصد مساحت استان بوشهر تحت پوشش محیط زیست+فیلم
پیشگیری از تخلفات زمین خواری در استان بوشهر
خدمت رسانی به مردم استان کرمانشاه به صورت مستمر ادامه دارد
استاندار بوشهر بر حراست بیشتر از زیرساخت های استان تاکید کرد
بهره مندی 530 بیمار خاص و صعب العلاج از حمایت های درمانی کمیته امداد استان مرکزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 خرداد 1404 ساعت 08:352025-06-16سياسي

500 بیمار تالاسمی و هموفیلی استان بوشهر نیازمند دریافت مستمر خون هستند


مدیرکل انتقال خون استان بوشهر گفت: 500 بیمار تالاسمی و هموفیلی استان بوشهر نیازمند دریافت مستمر خون هستند.

- علیرضا باستین در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت روز جهانی انتقال خون اظهار کرد: مردم استان بوشهر در زمینه اهدای خود پای کار هستند و مشارکت ویژه ای در این زمینه دارند.

وی با اشاره به مراجعه هشت هزار و 942 نفر به پایگاه های انتقال استان بوشهر طی سه ماهه سال جاری بیان کرد: از این افراد هزار و 548 نفر برای اولین بار اهدای خون داشته اند و چهار هزار و 830 نفر به طور مستمر خون می دهند.

مدیرکل انتقال خون استان بوشهر با بیان اینکه هر نفر با اهدای خون به سه نفر کمک می کند ادامه داد: سن اهدای خون در استان بوشهر 18 تا 65 سال است.

وی با بیان اینکه بیماران هموفیلی و تالاسمی به صورت مستمر و دائمی نیاز به دریافت خون دارند، تصریح کرد: در استان بیش از 500 بیمار تالاسمی و هموفیلی وجود دارد که در مجموع نیازمند هزار واحد خونی در ماه هستند.


برچسب ها: استان بوشهر - استان - بیمار تالاسمی - بوشهر - انتقال خون - تالاسمی - اهدای خون
آخرین اخبار سرویس:

500 بیمار تالاسمی و هموفیلی استان بوشهر نیازمند دریافت مستمر خون هستند

500 بیمار تالاسمی و هموفیلی استان بوشهر نیازمند دریافت مستمر خون هستند