مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 خرداد 1404 ساعت 10:402025-06-16سياسي

سمت ایرانم


«محسن برهانی، وکیل و استاد دانشگاهی که سال 1401 خبر اخراجش از دانشگاه رسانه ای شد و تیرماه سال گذشته هم به زندان رفت در فضای مجازی نوشت: «به عنوان یک حبس کشیده که هم اکنون به عنوان متهم و محکوم درگیر چندین پرونده سیاسی دیگر هستم دلم برای ایران می تپد و .

- دوشنبه / 26 خرداد 1404 / 10:43 دسته بندی: رسانه دیگر کد خبر: 1404032616998 منبع : مطبوعات چاپ سمت ایرانم محسن برهانی، وکیل و استاد دانشگاهی که سال 1401 خبر اخراجش از دانشگاه رسانه ای شد و تیرماه سال گذشته هم به زندان رفت در فضای مجازی نوشت: به عنوان یک حبس کشیده که هم اکنون به عنوان متهم و محکوم درگیر چندین پرونده سیاسی دیگر هستم دلم برای ایران می تپد و بر دستان مدافعان وطن بوسه می زنم.

ننگ وطن فروشی در دفاع از متجاوز خارجی از دامن هر باشرفی به دور است.

برقرار باد ایران و کوتاه باد دست متجاوز .

به گزارش ایسنا، قدس نوشت:بوقچی ها و پادوهای بازار سیاست و خز و خیل های اپوزیسیون یا اپوزیسیون نماهای فضای مجازی که تکلیفشان از پیش معلوم بود.

این طیف چه در حمله های قبلی اسراییل به ایران و چه در جنگ اخیر و چه در تاریخچه رویارویی میان ما و صهیونیست ها اگر آبی به آسیاب دشمن نریخته باشند، در تحقیر ایران و ایرانی و به حساب خودشان تمسخر مقاومت از چیزی فروگذار نکرده و نمی کنند.


برچسب ها: دانشگاه - ایران - فضای مجازی - رسانه ای - رسانه - پرونده - دیگر
آخرین اخبار سرویس:

سمت ایرانم

سمت ایرانم