مطالب مرتبط:
غریب آبادی: تمام گزینه ها روی میز است
کشف 300 پهپاد در ویلای پزشک معروف خرم آبادی | دستگیری پزشک جاسوس و پسرش !
تکذیب خبر دستگیری پزشک خرم آبادی با چندین ریزپرنده
پناه گرفتن نعیمه نظام دوست و مادرش زیر میز + فیلم
فرانسه: پرونده هسته ای ایران راه حل نظامی ندارد/ عملیات نظامی باید متوقف شود و همگان باید به میز مذاکره برگردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 خرداد 1404 ساعت 10:002025-06-19بين الملل

غریب آبادی: تمام گزینه ها روی میز است


معاون وزیر خارجه ایران ضمن هشدار به آمریکا، گفت: اگر آمریکا بخواهد فعالانه به نفع رژیم صهیونیستی وارد عرصه شود، ایران ناچار است که از ابزارهای خود استفاده کند تا هم درسی به متجاوزین دهد و هم از امنیت ملی و منافع ملی خود دفاع کند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی راشاتودی در روز 28 خرداد ماه انجام داده که متن کامل آن به شرح زیر است: سؤال: دقایق ابتدایی صبح جمعه ایران مورد حمله ناجوانمردانه رژیم غاصب صهیونیستی قرار گرفت که در این حمله ما شاهد کشته شدن زنان، کودکان و غیرنظامیان زیادی بودیم.

آن ها سعی کردند با این حملات و ترورها ضرباتی را به ایران وارد کنند.

نظرتان را درباره ماهیت این حمله بفرمایید و این که چرا رژیم صهیونیستی به چنین حماقتی دست زده است؟ پاسخ: ابتدا به خانواده های شهدا -اعم از سرداران نظامی و دانشمندان و اساتید دانشگاه و مردم عادی شریفمان که به شهادت رسیدند- تبریک و تسلیت عرض می کنم.

همچنین باید از روحیه مقاومت ملت ایران و نیروهای مسلح در برابر این تجاوز و جنایتی که توسط رژیم صهیونیستی در حال انجام است، تمجید کنیم.


برچسب ها: صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - ایران - غریب آبادی - رژیم غاصب صهیونیستی - جمهوری اسلامی ایران - وزیر خارجه ایران
آخرین اخبار سرویس:

غریب آبادی: تمام گزینه ها روی میز است

غریب آبادی: تمام گزینه ها روی میز است