مطالب مرتبط:
توانمندسازی هدف اصلی مراکز نیکوکاری باشد
مناطق آزاد سایبری در معنای اینترنت طبقاتی / موضع دولت در قبال تبعیض اینترنتی چیست؟
مدیرکل شبکه های مردمی کمیته امداد: توانمندسازی هدف اصلی مراکز نیکوکاری باشد
دشت دریاسر تنکابن یکی از زیباترین مناطق شمال ایران
مدارس فصلی بستری برای توانمندسازی و آموزش نخبگان در حوزه آب است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 09:052025-05-29سياسي

پیشگامی یک گروه جهادی در توانمندسازی مناطق محروم


فعالیت یک گروه جهادی، الگویی موفق از خدمت رسانی مستمر در حوزه های عمرانی، فرهنگی و اشتغال زایی به شمار می رود.

- فعالیت یک گروه جهادی، الگویی موفق از خدمت رسانی مستمر در حوزه های عمرانی، فرهنگی و اشتغال زایی به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا محمدی، متولد 1373 و دانش آموخته رشته حقوق در مقطع کارشناسی، مسئولیت گروه جهادی شهید صیاد شیرازی شهرستان زنجان را از سال 1394 بر عهده دارد.

فعالیت های این گروه جهادی، که ماهیتی دانشجویی دارد، در ابتدا با اقدامات عمرانی و فرهنگی در روستاهای محروم آغاز شد و در سال های اخیر با گسترش ابعاد خدمات، به الگوی موفقی از جهاد اجتماعی در استان زنجان تبدیل شده است.

در دوران شیوع ویروس کرونا، گروه جهادی شهید صیاد شیرازی با تغییر در رویکردهای اجرایی خود، وارد عرصه تولید و توزیع ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و بسته های معیشتی شد.

ارتباط مستقیم با معتمدین محلی و شناسایی میدانی نیازمندان از طریق بازدیدهای چهره به چهره، از جمله ویژگی های خاص این گروه در هدف گذاری صحیح کمک ها محسوب می شود.

تمرکز بر حاشیه شهر و توانمندسازی بانوان در سال های اخیر، تمرکز این گروه جهادی به مناطق حاشیه ای شهر زنجان منتقل شده است؛ مناطقی با چالش های شدید اجتماعی و آموزشی که نیازمند توجه جدی هستند.


برچسب ها: گروه جهادی - شهید صیاد شیرازی - جهاد - گروه - صیاد شیرازی - اشتغال زایی - خدمت رسانی
آخرین اخبار سرویس:

پیشگامی یک گروه جهادی در توانمندسازی مناطق محروم

پیشگامی یک گروه جهادی در توانمندسازی مناطق محروم