مطالب مرتبط:
صنایع دستی سیستان و بلوچستان، گنجی نهفته در انتظار معرفی به جهان است
صنایع دستی سیستان و بلوچستان مهمان فرودگاه امام (ره) شد
زیرساخت های فناوری صنایع کوچک و متوسط سیستان و بلوچستان توسعه می یابد
امیدواریم یزد به عنوان استانی جهانی در حوزه صنایع دستی معرفی شود
همایش بزرگ داشت روز جهانی صنایع دستی در سیستان وبلوچستان برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 17:352025-06-10سياسي

صنایع دستی سیستان و بلوچستان، گنجی نهفته در انتظار معرفی به جهان


معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: هنر صنایع دستی این استان از جمله «سوزن دوزی»، «خمک دوزی» و «سفال کلپورگان» همچون گنج نهفته ای است که باید آن را به دنیا معرفی کرد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: هنر صنایع دستی این استان از جمله سوزن دوزی ، خمک دوزی و سفال کلپورگان همچون گنج نهفته ای است که باید آن را به دنیا معرفی کرد.

علیرضا شهرکی امروز سه شنبه در همایش و جشنواره محصولات صنایع دستی سیستان و بلوچستان، اضافه کرد: آثار صنایع دستی این استان که به عنوان هنر و میراث دست و با خلاقیت تولید می شوند باید به خوبی به دنیا معرفی شوند و از ظرفیت های مختلف برای شناساندن آن ها بهره ببریم.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برخی از رشته های صنایع دستی این استان گمنام مانده اند، تصریح کرد: پشتیبانی ها به خوبی انجام شده است اما باید به این باور برسیم که آثاری همچون سفال کلپورگان، سوزن دوزی و خمک دوزی را باید بیش از پیش به جهانیان معرفی کنیم.

شهرکی افزود: اداره ها و نهادهای مختلف باید از صنایع دستی سیستان و بلوچستان در هدایایی که مدنظر دارند، استفاده کنند تا علاوه بر کمک به صنعتگران به معرفی این هنرهای فاخر و گنج پنهان کمک شود.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - صنایع دستی - بلوچستان - سیستان - استان - معاون سیاسی - صنایع
آخرین اخبار سرویس:

صنایع دستی سیستان و بلوچستان، گنجی نهفته در انتظار معرفی به جهان

صنایع دستی سیستان و بلوچستان، گنجی نهفته در انتظار معرفی به جهان