مطالب مرتبط:
خبر خوب برای استقلال و پرسپولیس؛ فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت؛ 1+7 خارجی از فصل آینده
خبر خوب برای استقلال و پرسپولیس؛ فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت؛ 1+7 خارجی از فصل آینده
سقف افزایش قرارداد، فقط سی درصد؛ دستور جدید فدراسیون فوتبال برای بازیکنان آزاد!
فوتبال/ راهکار فدراسیون برای کنترل تورم قرارداد بازیکنان!
چراغ سبز فدراسیون فوتبال؛ سهمیه بازیکنان خارجی زیاد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 12:352025-05-28ورزشي

جیب پرپول فدراسیون فوتبال از جرایم انضباطی!


فدراسیون فوتبال بیش از 70 میلیارد تومان از محل جرایم انضباطی درآمد داشته است.

- جماران ورزشی؛ به نقل از تسنیم، لیگ برتر فوتبال در فصل 04-1403 نیز همانند سال های گذشته، سرشار از روزهایی پُرهیجان و البته جنجالی بود.

روزهایی مانند مسابقه هوادار - ملوان که چند بازیکن تیم میهمان بر سر مدیر رسانه ای تیم میزبان ریختند یا دیدار فولاد - نساجی که پرداختن به جزییات حواشی آن نیز شرم آور است! کمیته انضباطی با قدرت استارت زد! جرایم انضباطی پیش از شروع ماراتن تیم ها و به دلیل ثبت دیرهنگام قرارداد بازیکنان 13 تیم آغاز شد و چهار میلیارد و 950 میلیون تومان جریمه برای این باشگاه ها به دنبال داشت.

باشگاه های پرسپولیس، گل گهر، ذوب آهن، ملوان، سپاهان، تراکتور، استقلال و هوادار نیز بابت عدم صدور مجوز به بازیکنان جوان خود برای شرکت در تیم جوانان ایران مجموعاً یک میلیارد و 350 میلیون تومان جریمه شدند.

برخورد حداقلی با تلخ ترین حادثه تلخ ترین اتفاق لیگ بیست وچهارم در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و روز 23 شهریور 1403 ثبت شد.

فوت مرحوم مرتضی خائفی در جریان دیدار سپاهان - ملوان، کام فوتبال دوستان را تلخ کرد و مطالبه آنها برای برخورد با مقصران را به دنبال داشت.


برچسب ها: فدراسیون فوتبال - میلیارد - بازیکن - فوتبال - باشگاه ها - بازیکنان - فدراسیون
آخرین اخبار سرویس:

جیب پرپول فدراسیون فوتبال از جرایم انضباطی!

جیب پرپول فدراسیون فوتبال از جرایم انضباطی!