| سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 11:002025-05-27اقتصادي
رییس ستاد مدیریت بحران شهرستان هیرمند از تعطیلی زودهنگام ادارات این شهرستان برای دومین روز متوالی به دلیل تداوم طوفان در این شهرستان خبر داد.
- زهدان - رییس ستاد مدیریت بحران شهرستان هیرمند از تعطیلی زودهنگام ادارات این شهرستان برای دومین روز متوالی به دلیل تداوم طوفان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، بنابه تصمیم رییس ستاد مدیریت بحران شهرستان هیرمند به دلیل تداوم طوفان و افزایش غلظت ریزگردها در شهرستان هیرمند نسبت به سایر شهرستان های حوزه سیستان، فعالیت تمامی دستگاه های اجرایی و بانک ها به جز مراکز خدمات رسان و امدادی ظهر سه شنبه 1404/03/06 با 2 ساعت تعجیل رأس ساعت 11 به پایان می رسد.
نظر به اعلام اداره کل هواشناسی استان، طوفان در منطقه سیستان از روز دوشنبه مجدد شدت گرفته و تا پایان هفته جاری ادامه دارد.
برچسب ها: شهرستان -
شهرستان هیرمند -
ستاد مدیریت بحران -
مدیریت بحران -
هیرمند -
دومین روز -
طوفان |
آخرین اخبار سرویس:
|
تعطیلی زودهنگام ادارات هیرمند برای دومین روز متوالی به سبب طوفان
تعطیلی زودهنگام ادارات هیرمند برای دومین روز متوالی به سبب طوفان
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.