مطالب مرتبط:
حکم قصاص فرد حمله کننده به سفارت آذربایجان در تهران اجرا شد
اعدام شدن فرد حمله کننده به سفارت آذربایجان
واکنش جمهوری آذربایجان به اعدام عامل حمله به سفارت این کشور
از اعدام عامل حمله به سفارت آذربایجان تا دیدارهای دو جانبه وزیر بهداشت در ژنو
پرونده پرحاشیه سفارت آذربایجان با اجرای قصاص بسته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1404 ساعت 07:552025-05-22سياسي

سه حکم اعدام در پرونده شاهچراغ /بازداشت یک سارق خشن/ بررسی توبه تتلو/ قصاص حمله کننده به سفارت آذربایجان


اجرای حکم قصاص فرد حمله کننده به سفارت آذربایجان، تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو، محکومیت 3 متهم به اعدام در پرونده شاهچراغ، - اجرای حکم قصاص فرد حمله کننده به سفارت آذربایجان، تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو، محکومیت 3 متهم به اعدام در پرونده شاهچراغ، بازداشت سارق گوشواره یک بانوی جوان و درخواست بررسی توبه تتلو مهمترین اخبار حقوقی هفته گذشته بود.

اخبار حقوقی و قضایی هفته را در این گزارش ایسنا می خوانید: روا نیست وسایل نقلیه مردم مدت ها در پارکینگ ها بماند و مستهلک شود حجت الاسلام محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه گفت: شمار قابل توجهی از وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ های استان مازندران موجود است؛ برخی از آنها حدود 10 سال است که تعیین تکلیف نشده اند! این مقوله باید هر چه زودتر، نه فقط در استان مازندران بلکه در سراسر کشور تعیین تکلیف شود؛ به هیچ وجه روا نیست که وسایل نقلیه مردم که در زمره دارایی آنهاست مدت ها در پارکینگ ها بماند و مستهلک شود.

مراسم گرامیداشت اولین جفای عظیمی است که اقدامات بزرگ دستگاه های مختلف به سمع و نظر مردم نرسد حجت الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه گفت: جفای عظیمی به نظام است که اقدامات بزرگی که در دستگاه ها و سازمان های مختلف صورت می گیرد به سمع و نظر مردم نرسد.


برچسب ها: تشکیل پرونده قضایی - پرونده - آذربایجان - تشکیل پرونده - پرونده قضایی - شاهچراغ - وسایل نقلیه
آخرین اخبار سرویس:

سه حکم اعدام در پرونده شاهچراغ /بازداشت یک سارق خشن/ بررسی توبه تتلو/ قصاص حمله کننده به سفارت آذربایجان

سه حکم اعدام در پرونده شاهچراغ /بازداشت یک سارق خشن/ بررسی توبه تتلو/ قصاص حمله کننده به سفارت آذربایجان