مطالب مرتبط:
ماجرای بازداشت حجت الاسلام قاسمیان ؛ توضیحات مهم سرپرست حجاج | درخواست از مسئولان کشور عربستان
عکس دیده نشده از رضاخان 94 سال پیش در حال سیگار کشیدن با شنل نظامی
درخواست پلیس از مردم برای شناسایی سارقان بی رحمی که از 10 سال پیش سرقت می کنند + فیلم
«سلطان رمزارز» 4 سال زودتر از انتظار زندان را ترک می کند
11 عضو هیئت رییسه مجلس دوازدهم برای سال دوم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 16:352025-05-27بين الملل

درخواست 10 سال زندان برای نظامی سابق سوری عضو «جیش الاسلام»


دادستانی عمومی پاریس برای یک نظامی سابق سوری در گروه «جیش الاسلام»، به اتهام مشارکت در جنایات جنگی، درخواست 10 سال زندان به همراه گذراندن حداقل دو سوم این مدت قبل از آزادی مشروط کرد.

- درخواست 10 سال زندان برای نظامی سابق سوری عضو جیش الاسلام دادستانی عمومی پاریس برای یک نظامی سابق سوری در گروه جیش الاسلام ، به اتهام مشارکت در جنایات جنگی، درخواست 10 سال زندان به همراه گذراندن حداقل دو سوم این مدت قبل از آزادی مشروط کرد.

به گزارش ایسنا، مجدی نعمه 37 ساله عضو سابق گروه جیش الاسلام سوریه، در سال 2020 پس از پناهنده شدن به فرانسه بازداشت شد و از آن زمان در بازداشت موقت به سر می برد.

او از 29 آوریل، بر اساس اصل صلاحیت قضایی جهانی که به دادگاه های فرانسه اجازه می دهد افراد خارجی را به دلیل جنایاتی که در خارج از کشور علیه اتباع خارجی مرتکب شده اند، محاکمه کنند، در دادگاه جنایی پاریس محاکمه می شود.

دو دادستان در کیفرخواستی تلاش کردند ثابت کنند که مجدی نعمه نقشی مهم تر از آنچه در تحقیقات و محاکمه نشان داده، ایفا کرده است.

آن ها گفتند: ما مجدی نعمه را به این امر متهم می کنیم که از طریق وظایفش به عنوان سخنگو، و همچنین از طریق وظایف سیاسی و نظامی اش، حمایت مستمر، پشتیبانی فکری مطلق و کمک عملیاتی قاطع به جیش الاسلام ارائه کرده است.


برچسب ها: جیش الاسلام - نظامی سابق - درخواست - آزادی مشروط - نظامی - زندان - سوری
آخرین اخبار سرویس:

درخواست 10 سال زندان برای نظامی سابق سوری عضو «جیش الاسلام»

درخواست 10 سال زندان برای نظامی سابق سوری عضو «جیش الاسلام»