مطالب مرتبط:
تجمع صدها نفر در بوستون و لس آنجلس؛ بازداشت 24 نفر در برج ترامپ در نیویورک
لس آنجلس زیر چکمه های ترامپ
عقب نشینی ترامپ: اعتراضات لس آنجلس را کاملا شورش نمی دانم
هشدار شهردار لس آنجلس به معترضان: مسالمت آمیز اعتراض کنید؛ در دام ترامپ نیفتید
تجمع صدها نفر در بوستون، لس آنجلس و نیویورک؛ بازداشت 24 نفر در برج ترامپ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 16:402025-06-10بين الملل

«ترامپ» مقامات محلی لس آنجلس را تحقیر کرد


رییس جمهور آمریکا در پیامی مقامات محلی لس آنجلس را در موضوع اعتراضات گسترده مردمی به سیاست های نژادپرستانه خود، «بی کفایت» توصیف کرد.

- رییس جمهور آمریکا در پیامی مقامات محلی لس آنجلس را در موضوع اعتراضات گسترده مردمی به سیاست های نژادپرستانه خود، بی کفایت توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا امروز سه شنبه با انتشار پیامی مقامات محلی لس آنجلس در این کشور را به باد انتقاد گرفت.

رییس جمهور آمریکا در این خصوص گفت: اگر به لس آنجلس نیرو (نیروهای گارد ملی) اعزام نمی کردم، این شهر درست مانند 25 هزار خانه ای که به خاطر فرماندار و شهردار بی کفایت (لس آنجلس) سوختند، در آتش می سوخت.

این در حالیست که با ادامه اعتراضات گسترده مردمی به سیاست های نژادپرستانه ترامپ، رییس جمهور آمریکا مقامات دموکرات لس آنجلس را مقصر این ناآرامی ها می داند.

در ادامه اعتراضات گسترده علیه سیاست های مهاجرتی دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که از لس آنجلس در کالیفرنیا آغاز شد، شهرهای دالاس و آستین در ایالت تگزاس نیز به اعتراضات ملحق شدند.

ده ها تن از مردم دالاس با به همراه داشتن بنرها و اهتزاز پرچم هایی، اعتراض خود را به سیاست های سرکوبگرانه مهاجرتی ترامپ ابزار کردند.


برچسب ها: رییس جمهور آمریکا - لس آنجلس - رییس جمهور - نژادپرستانه - آمریکا - مقامات - جمهور
آخرین اخبار سرویس:

«ترامپ» مقامات محلی لس آنجلس را تحقیر کرد

«ترامپ» مقامات محلی لس آنجلس را تحقیر کرد