مطالب مرتبط:
محرم امسال صحنه ای از عزم امت اسلامی با ذکر «لبیک یا حسین» در برابر استکبار باشد
اعتبارات امسال چهارمحال و بختیاری 47.3 دهم درصد افزایش یافت
آغاز پروژه تقاطع غیرهم سطح در کرمان/ فاز نخست BRT امسال اجرا می شود
مصاحبه دکتری سازمان پژوهش های علمی ایران با یک هفته تاخیر برگزار می شود
استاندار: اعتبارات امسال چهارمحال و بختیاری 47.3 دهم درصد افزایش یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 خرداد 1404 ساعت 11:002025-06-16فرهنگي

سومین آفرینواره «روای عشق» امسال برگزار نمی شود


دبیر سومین آفرینواره روای عشق گفت: سومین آفرینواره بین المللی فیلم و عکس راوی عشق امسال برگزار نخواهد شد.

- فرید احدیان در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه سومین آفرینواره بین المللی فیلم و عکس راوی عشق به دلیل شرایط کنونی منطقه امسال برگزار نخواهد شد، گفت: مقرر بود سومین دوره این آفرینواره امسال از 12 الی 18 تیرماه با حضور هنرمندان فیلمساز و عکاس چند کشور خارجی و همچنین هنرمندان کشورمان از اکثر استان ها در زنجان برگزار شود.

مدیر عامل خانه هنرمندان استان زنجان، خاطرنشان کرد: از اواسط اردیبهشت ماه جاری دبیرخانه رویداد روای عشق با تشکیل کمیته های چندگانه فعالیت خود را آغاز کرده بود.

مدیر امور فرهنگی زینبیه اعظم در ادامه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجموعه استانداری زنجان، سازمان فرهنگی شهرداری و از برخی دستگاه های دولتی و خصوصی به جهت حمایت و همکاری از این رویداد تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است دومین آفرینواره بین المللی فیلم و عکس راوی عشق سال گذشته با حضور قریب به 100 هنرمند عکاس و فیلمساز از 11 کشور و 19 استان با محوریت محرم در زنجان برگزار گردید.


برچسب ها: هنرمندان - برگزار - اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی - استان - امسال - سازمان فرهنگی شهرداری - بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

سومین آفرینواره «روای عشق» امسال برگزار نمی شود

سومین آفرینواره «روای عشق» امسال برگزار نمی شود